ca

Dimarts 6 i Dijous 8 de desembre obrim la vinoteca de 10:00h a 13:30h. Podeu seguir fent les vostres compres online :)

VULL FILTRAR PER...

ELS MEUS FILTRES
  • Vi, Negre
PREU
RECOMANACIONS
EN OFERTA
D.O. MÉS VENUDES
TIPUS DE VI
VARIETAT DE RAÏM

Vi Negre

El vi negre és un tipus de vi procedent majoritàriament de mostos fermentats de raïm negre. Les etapes més importants en la vinificació del negre són el derrapat i trepitjat del raïm després de la verema. Una maceració prefermentativa del most amb les pells i la imprescindible fermentació alcohòlica per obtenir el vi. En funció del temps d'envelliment que es realitzi a la bóta i l'ampolla, poden obtenir vins joves, criances, reserves o grans reserves.

El color del vi negre és un factor molt important alhora de fer una avaluació visual del producte. Els responsables d’aquest matisos vermells són uns compostos químics anomenats antocians i es troben a la pell del raïm. Segons el tipus de raïm i la maceració que es faci del most amb les pells en el moment de la vinificació, la intensitat colorant variarà. Varietats de raïm com per exemple el Syrah o el Monastrell posseeixen una gran concentració d’antocians.

Existeix una transformació cromàtica del vi en la evolució d’aquest en el temps. Així és que es podrà valorar l’edat del vi segons el seu color. El vi negre jove mostrarà una tonalitat més violada o blavosa que un vi més envellit que expressarà uns tons més ataronjats o color teula.

2445 Productes Filtrar
ORDENA-HO COM VULGUIS

Selecciona l'opció que més s'ajusti al que estàs buscant

JA HO TINC!
Foto A Mi Manera vi negre
D.O.Ca. Rioja A Mi Manera 0,75 L.
15,49€
Producte no disponible
Foto Abad Dom Bueno Mencía vi negre
D.O. Bierzo Abad Dom Bueno Mencía 0,75 L.
4,99€
Producte no disponible
 
S'han trobat 2445 productes