Dissabte 12 d'octubre, per festivitat, obrirem de 10 a 18 hores. Us hi esperem! Podeu continuar fent les vostres compres online.
El color del vi negre és un factor molt important alhora de fer una avaluació visual del producte. Els responsables d’aquest matisos vermells són uns compostos químics anomenats antocians i es troben a la pell del raïm. Segons el tipus de raïm i la maceració que es faci del most amb les pells en el moment de la vinificació, la intensitat colorant variarà. Varietats de raïm com per exemple el Syrah o el Monastrell posseeixen una gran concentració d’antocians.
Existeix una transformació cromàtica del vi en la evolució d’aquest en el temps. Així és que es podrà valorar l’edat del vi segons el seu color. El vi negre jove mostrarà una tonalitat més violada o blavosa que un vi més envellit que expressarà uns tons més ataronjats o color teula.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.