PARKER
PEÑÍN
Net, límpid i brillant. Color cirera amb reflexos granats. Intensitat de capa mitjana. Molt agradable a la vista.
La benvinguda que et dóna en nas és espectacular. Meravellosament expressiu i elegant es troba embalsamat per aromes florals, cítrics (que li aporten un toc de frescor) i tocs especiats. A continuació, cal destacar que evoluciona en copa amb una complexitat aclaparadora, on ens ofereix el catàleg d'aromes empireumàtics de caramel torrat, cacau, moka i pa torrat.
Entrada en boca on et donen la benvinguda uns tanins d'una suavitat i untuositat perfectament harmonitzats. Seguidament, els aromes retro-nasals de la fruita negra i vermella computada es faran els responsables d'aportar el toc més llaminer, d'un vi musculós, sedós i càlid.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.