ca

VULL FILTRAR PER...

ELS MEUS FILTRES
  • Altres D.O.P. Vinagre del Condado de Huelva Oli Vinagre
PREU
RECOMANACIONS
EN OFERTA
D.O. MÉS VENUDES
TIPUS DE VI
 

Denominació d'origen D.O.P. Vinagre del Condado de Huelva

La vinya de la zona s'estén sobre terrenys plans o lleugerament ondulats. En general, són sòls neutres o lleugerament bàsics, francs i de fertilitat mitjana, amb zones de qualitat insuperable per al cultiu de la vinya.

Es distingeixen els tipus següents:

Vinagre Condado de Huelva, és procedent de la fermentació acètica d'un vi certificat de la D.O.P Condado de Huelva, amb un residual en alcohol de procedència del vi utilitzat no superior al 0,5 % vol.

Vinagre Vell Condado de Huelva, és envellit en bótes o bocois de roure, enriquit amb vins generosos i generosos de licor de la D.O.P Condado de Huelva, amb un residual d'alcohol, procedents d'aquests vins, no superior al 3 % vol.

Vinagre Vell Condado de Huelva Solera, és un «Vinagre del Condado de Huelva» envellit pel tradicional mètode de "criaderas y soleras", durant un període de temps no inferior a sis mesos.

Vinagre Vell Condado de Huelva Reserva, és un «Vinagre del Condado de Huelva» envellit pel tradicional mètode de "criaderas y soleras", durant un període de temps no inferior a dos anys.

Vinagre Vell Condado de Huelva Añada, és un «Vinagre del Condado de Huelva» d'envelliment estàtic de fusta durant un període de temps no inferior a tres anys.

2 Productes Filtrar
ORDENA-HO COM VULGUIS

Selecciona l'opció que més s'ajusti al que estàs buscant

JA HO TINC!