Dissabte 12 d'octubre, per festivitat, obrirem de 10 a 18 hores. Us hi esperem! Podeu continuar fent les vostres compres online.
El vi blanc s’obté majoritàriament de la fermentació de mostos de raïm blanc, en menor mesura també hi ha blancs elaborats amb varietats de raïm negre anomenats “Blanc de Noirs”, en aquests casos normalment hi haurà una decoloració del most. Les etapes importants en la vinificació del blanc inclouen el derrapat i trepitjat del raïm després de la verema. Es premsarà el raïm per obtenir el most i així poder dur a terme la fermentació. Tot i que els blancs més corrents són joves i no han patit envelliment, la criança en bótes de roure o dipòsits en l’elaboració d’aquests vins es un fet habitual.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.