ca

Dilluns 24 de juny, dia de Sant Joan la vinoteca romandrà tancada. Podeu seguir fent les vostres compres online :)

VULL FILTRAR PER...

ELS MEUS FILTRES
  • Vi, Generós D.O. Valencia
PREU
RECOMANACIONS
EN OFERTA
D.O. MÉS VENUDES
TIPUS DE VI
D.O. Valencia  

Vins generosos Denominació d'origen D.O. Valencia

La cultura vitivinícola de la demarcació geogràfica d'aquesta Denominació d'Origen és ancestral, trobant les seves arrels als fenicis, que van introduir els primers ceps de vi al territori. Al llarg dels segles, l'activitat vitivinícola s'ha incrementat, tot consolidant la seva implantació a la província, i consolidant, també, extraordinàriament la comercialització dels vins durant els darrers anys.

"Pel que fa a la DO Valencia, el seu origen es remunta al 1932, després de l'aprovació de l'Estatut del Vi, convertint-se en una de les denominacions més representatives i històriques del sector vitivinícola nacional. La DO Valencia es constitueix el 1957.

Actualment, el potencial vitícola de la Denominació d'Origen Protegida València se situa al voltant de les 13.000 hectàrees de vinya repartides en quatre subzones de producció: Moscatell, Valentino, Clariano i Alt Túria.

Les varietats principals són la Garnatxa Tintorera i la Monastrell, en negres, i la Moscatell, Merseguera i Macabeu, en blanques."

2 Productes Filtrar
ORDENA-HO COM VULGUIS

Selecciona l'opció que més s'ajusti al que estàs buscant

JA HO TINC!