ca

Vins blancs Espanyols

Espanya és un dels grans països productors mundials de vi, primer en el rànquing de superfície plantada. Darrerament, primer en producció de most fermentat superant Itàlia i França, segon exportador mundial en volum i tercer en termes de valor. Per tot això el sector vitivinícola és de notable importància pel component econòmic, però també en termes socials i històrics, arribant a ser un dels símbols més cèlebres i reconeguts de la nació.

A totes les comunitats autònomes espanyoles s’elabora vi, encara que gairebé la meitat de les vinyes es troben a Castella La Mancha (540.000 hectàrees) sent aquesta la major regió vinícola del món. Algunes de les zones vinícoles més conegudes internacionalment són La Rioja i Ribera del Duero, famoses per la seva producció de vi negre elaborat amb el raïm Tempranillo. La regió de Jerez amb els seus vins fortificats. Les Rías Baixas gallegues i els vins blancs produïts amb la varietat Albariño o els blancs de Rueda amb la varietat verdejo. El Penedès català conegut per la producció de caves, vins blancs i rosats. O també el Priorat on vinifiquen cèlebres negres amb la Garnatxa Negra i la Carinyena.

El gran altiplà que ocupa el centre d’Espanya és un dels elements més preponderants de la viticultura del país. Rius com l’Ebre o el Duero travessen aquestes zones, que constitueixen el cor de moltes regions vinícoles espanyoles com La Rioja o la Ribera del Duero. També hi ha diverses serralades que aïllen i influeixen en el clima de diverses regions vinícoles. La Serralada Cantàbrica i els Pirineus, protegeixen regions com La Rioja de la pluja i el fred. El clima més extrem es troba a l'interior del país, i es caracteritza per estius calorosos amb temperatures que poden arribar 40°C amb condicions de sequera. Al hivern les temperatures poden arribar a graus sota cero, inclús fins als -22°C.

793 Productes Filtrar
ORDENA-HO COM VULGUIS

Selecciona l'opció que més s'ajusti al que estàs buscant

JA HO TINC!
Foto 30.70 Hugas de Batlle vi blanc
D.O. Empordà 30.70 Hugas de Batlle 0,75 L.
17,22€
Producte no disponible
Foto 4 llaunes blanc 75 cl vi blanc
S/D.O. Levante 4 llaunes blanc 75 cl 0,75 L.
4,21€
Producte no disponible
Foto A Teixa vi blanc
D.O. Ribeiro A Teixa 2018 0,75 L. Anyada: 2018
24,95€
Producte no disponible
Foto Acústic Blanc vi blanc
D.O. Montsant Acústic Blanc 0,75 L.
11,94€
Producte no disponible
Foto Albariño Granbazan  vi blanc
D.O. Rías Baixas Albariño Granbazan 0,75 L.
13,76€
Producte no disponible
Foto Albariño Marieta vi blanc
D.O. Rías Baixas Albariño Marieta 0,75 L.
9,90€
Producte no disponible
 
S'han trobat 793 productes