ca

VULL FILTRAR PER...

ELS MEUS FILTRES
  • Vi, Generós D.O. Condado de Huelva
PREU
RECOMANACIONS
EN OFERTA
D.O. MÉS VENUDES
TIPUS DE VI
D.O. Condado de Huelva  

Vins generosos Denominació d'origen D.O. Condado de Huelva

La vinya de la zona s'estén sobre terrenys plans o lleugerament ondulats. En general, són sòls neutres o lleugerament bàsics, francs i de fertilitat mitjana, amb zones de qualitat insuperable per al cultiu de la vinya.

Pel que fa al clima, el Condado de Huelva gaudeix d'unes condicions ideals per al cultiu de la vinya: benigne a l'hivern i primavera i amb estius llargs i càlids d'una influència atlàntica evident, amb una temperatura mitjana anual a la comarca de 18ºC i humitat relativa oscil·lant entre el 60% i el 80%.

La varietat de vinyes cultivades en aquesta comarca i autoritzades per a l'elaboració de vins protegits per les Denominacions d'Origen Condado de Huelva i Vinagre del Condado de Huelva són Zalema, Palomino Fino, Llistà de Huelva, Garrido Fino, Moscatell d'Alexandria i Pedro Ximénez. Les noves varietats de raïm blanc emparades pel reglament per a l'elaboració dels Blancs Joves Afruitats del Comtat són: Colombard, Sauvignon Blanc i Chardonnay. I les varietats de raïms negres emparades són cinc: Syrah, Ull de Llebre, Merlot, Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc. La primera d'aquestes, la Zalema, és la vinífera que predomina a les vinyes de la zona amb un 86% del total plantat.

5 Productes Filtrar
ORDENA-HO COM VULGUIS

Selecciona l'opció que més s'ajusti al que estàs buscant

JA HO TINC!