Els responsables del color groguenc del vi blanc i també del color groc dels grans del raïm blanc, són uns compostos anomenats flavanols que es troben a la pell de la fruita. Segons el tipus de raïm utilitzat i el mètode de vinificació, els tons grocs seran més pàl·lids o més intensos. Mentre que el Sauvignon Blanc acostuma a tenir un color groc pallós amb tonalitats verdes, el Chardonnay presenta matisos groc llimona amb ribets or nou. Un altre factor diferencial en el matís del vi blanc serà l’edat del producte o l’evolució que el color patirà en el temps. Per blancs joves i frescs trobarem colors groc verdosos o grocs palla. Blancs estructurats i amb breus envelliments dominaran els tons groc llimona o matisos més daurats. En els vins blancs de molt envelliment o notable evolució, es farà notar l’oxidació i presentaran tons or vell amb reflexos coure o ambre. Un color més ataronjat del vi indicaria una excessiva oxidació del fermentat i una conseqüent pèrdua de la seva brillantor.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.