Introducció al vi: Aprèn a Tastar!
Cicle de tres sessions de tast en què aprofundirem un xic més en els processos d’elaboració i el tast dels vins blancs, rosats, negres i escumosos. Posarem fi a cada sessió després de tastar 6 vins. 1a Sessió Introducció al tast. Anàlisi sensorial. Normes bàsiques en una degustació. Prova aromàtica. Sessió pràctica de vins blancs. 2a Sessió Les varietats de raïm, la vinificació, l’embotellat i la importància de l’anyada. Conservació i vida d’un vi. Sessió pràctica de vins rosats - negres joves. 3a Sessió El consum, l’ordre, el servei, les temperatures, la decantació. Diferències entre vins joves, criança, reserves i grans reserves. Sessió pràctica de vins negres amb criança.
Dia/s: 1, 8 i 15 de Març de 2024
Hora: 19:30H
Lloc: Sala de tast de la vinoteca VINS I LICORS GRAU
Durada: 1 hora i 30 minuts