ca
Foto Abadal 3.9 Magnum  vi negre
Vins D.O. Pla de Bages
 

Abadal 3.9 Magnum

1,50 L. I Anyada: 2021
52,79€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
Foto Abadal 3.9 Magnum  vi negre
Abadal 3.9 Magnum
1,50 L.
52,79€
DETALLS
  • Anyada: 2021
  • Tipus: Negre Reserva
  • Capacitat: 1,50 L.
  • Graduació: 14,5º
CALENDARI D'ANYADES
  • Excel·lent (E)
  • Molt bona (MB)
  • Bona (B)
  • Regular (R)
  • Deficient (D)
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015 MB
  • 2014 B
  • 2013 MB
  • 2012 B
  • 2011 MB
  • 2010 MB
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2009 MB
  • 2008 B
  • 2007 MB
  • 2006 MB
  • 2005 MB
  • 2004 MB
  • 2003 MB
  • 2002 MB
  • 2001 B
  • 2000
ANY QUALIFICACIÓ
  • 1999
  • 1998
  • 1997
  • 1996
  • 1995
  • 1994
  • 1993
  • 1992
  • 1991
  • 1990
PUNTUACIONS PER ANYADES

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2016 91
2015 91
2012 92
2010 91
NOTA DE TAST
Color

Net, límpid i brillant. Color cirera picota amb reflexos granats. Intensitat de capa mitjana - alta. Molt agradable a la vista.

AROMA:

Entrada en nas amb bona complexitat, on es barregen entre ells amb un equilibri perfecte els aromes primaris i terciaris (de la mateixa criança). Notes fresques de fruita vermella (cirera i grosella), i on va desenvolupant i donant pas a la pruna madura. Tot seguit, i amb l'aireació correcte, apareixen les notes més balsàmiques i especiades, la regalèssia, pebre negre i la menta, juntament amb la vainilla finalitzen en tota la seva plenitud.

GUST:

En boca es presenta amb potència, amplitud i bona sensació de calidesa. Pas pel paladar amb tanins suaus i molt elegants, i on evoluciona amb subtils tocs de cacau i cassis. Llarg i persistent.

MARIDATGE
Perfecte per acompanyar els plats amb més caràcter de la nostra gastronomia. Rostits, canelons farcits amb beixamel i foie, caragols a la llauna, carns vermelles (ja siguin estofades o a la brasa) vedella amb bolets, fricandó, peus de porc estofats amb cigrons. Etc.
ET POT INTERESSAR
Abadal 3.9 és el vi de finca de Masies d'Avinyó, el vi que millor expressa les característiques del terrer: pedra calcària sobre argila vermella amb zones de bosc al seu voltant que confereixen al vi mineralitat i una rica expressió d'aromes, especialment balsàmiques.

NOTA: Es recomana obrir l'ampolla uns 30 minuts abans de servir.

(La Finca de Masies d'Avinyó comprèn diferents polígons i parcel·les. Al polígon 3, parcel·la 9, es troben els ceps més vells de Cabernet i Syrah amb què s'elabora Abadal 3.9.)

RECONEIXEMENTS:

- Guia Peñín 2010: 89/100 punts (Abadal 3.9 2005)

- Guia Peñín 2012: 91/100 punts (Abadal 3.9 2007)

- Robert Parker, Wine Advocate 2009: 91/100 punts (Abadal 3.9 2005)

- Concours Mondial du Bruxelles 2008: Medalla d'Or (Abadal 3.9 2004)

- Decanter World Wine Awards 2008: Medalla de Plata (Abadal 3.9 2004)
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

ALTRES PRODUCTES DE … Bodegas Abadal