ca
Foto 12 Volts vi negre
Vins V.T. Mallorca
  • Producte Ecològic
 

12 Volts

0,75 L. I Anyada: 2022
93 PEÑÍN
93 PARKER
20,59€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
Producte Ecològic
Foto 12 Volts vi negre
12 Volts
0,75 L.
20,59€
DETALLS
  • Anyada: 2022
  • Tipus: Negre Roure
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 12,0º
  • País: Espanya
  • D.O: V.T. Mallorca
  • Varietats: Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Callet, Fogoneu
  • Al.lèrgens: Sulfits
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2023 92
2022 93
2021 93
2020 93
2018 93

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2022 93
2021 93
2020 94
2018 93
2015 92
NOTA DE TAST
Color

Color cirera picota.

AROMA:

Aromes de fruits del bosc i fons lleugerament especiat, amb la fusta molt ben integrada.

GUST:

A la boca és fresc, de cos mitjà, tanins molt fi, una acidesa viva i un final molt agradable.

ET POT INTERESSAR
12 Volts és un vi negre de la V.T. Mallorca elaborat pel celler 4 quilos a Felanitx. 4 quilos, manera col·loquial de dir 4 milions de pessetes, va ser la inversió inicial que van realitzar Francesc Grimalt i Sergio Caballero per arrencar el celler. Una modesta inversió al sector que demostra que el bon vi no es fa amb molts diners sinó amb passió i ambició per la qualitat.

4 quilos practica una agricultura racional, molt respectuosa amb l'entorn, i amb una intervenció mínima. Utilitzen la cobertura vegetal autòctona, amb una gran població microbiològica amb l'objectiu que hi hagi una bona biodiversitat a la vinya.

Compten amb un clima mediterrani suau, amb estius secs i càlids i poques precipitacions.

12 Volts està elaborat amb les varietats autòctones de Mallorca Callet i Fogoneu (60%), i amb les varietats Syrah (20%), Cabernet (10%) i Merlot (10%). Els raïms procedeixen de vinyes que es cultiven seguint una viticultura racional i de mínima intervenció.

Pel que fa a la seva elaboració, tot el raïm va ser veremat de forma manual. Un cop al celler es va realitzar una maceració i fermentació en dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura que al principi del procés es va mantenir als 20ºC per al final deixar-la pujar fins als 28ºC. La maceració va durar uns 20 dies i posteriorment es va fer una fermentació malolàctica en dipòsits d'acer. L'últim pas en l'elaboració de 12 Volts va ser una criança de 9 mesos en foudre de 3000l i en bóta de roure francès de 2n any i de 3r de 225l.

Segons els creadors, Francesc Grimalt i Sergio Caballero, 12 volts és un vi negre que connecta amb el sistema nerviós i recarrega les bateries. Si encara no el coneixes no només t'estàs perdent aquesta transformació d'energia, 12 volts, a més, és pura vitalitat! Una descàrrega de bona vibra balear on les varietats mallorquines callet i fogoneu es fan una abraçada amb les foranes syrah, cabernet sauvignon i merlot donant lloc a un vi fluid i fruiter, de final llarg i agradable.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Usuari: Alex Data: 09/03/2016

Gran vi de Mallorca, excelent.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...