ca
D.O.Ca. Rioja  

Vins Denominació d'origen D.O.Ca. Rioja

La Denominació d’Origen La Rioja és una de les regions de més prestigi i qualitat a nivell mundial. Sempre ha estat al capdavant de la innovació enològica amb una gran diversitat de vins amb variat caràcter, que han fonamentat el seu èxit en els mercats europeus i l'han situat en l'elit de les regions vitivinícoles històriques.

En l’actualitat la denominació La Rioja la formen 63.593 hectàrees de vinya repartides en el territori de les tres províncies veïnes de l'Ebre. La Rioja (43.885 has.), Àlaba (12.934 has.) i Navarra (6.774 has.). Dintre de les diverses varietats de raïm acceptades pel consell regulador, el Tempranillo és sense dubte el símbol de la Rioja, i els vins negres elaborats amb aquesta, l’emblema de la regió. Aquests vins es caracteritzen per ser aromàtics i molt equilibrats en grau alcohòlic, color i acidesa. Posseeixen un cos i estructura ben compensats amb el seu sabor suau i elegant, i pel predomini del caràcter afruitat quan és jove i més vellutat quan envelleix.

La zona es beneficia de la confluència de dos climes oposats, l'atlàntic i el mediterrani, que proporcionen temperatures suaus i precipitacions anuals moderades. Es reconeix l'existència de tres subzones amb característiques vitivinícoles diferenciades. La Rioja Alta on predomina el clima atlàntic, els seus sòls es reparteixen entre els argilo calcaris, argilo ferrosos i al·luvials. La Rioja Baixa que posseeix un clima més sec i càlid a causa de la influència mediterrània, els sòls són al·luvials i argilo ferrosos. Per últim la Rioja Alabesa de clima atlàntic i els sòls argilo calcaris situats en terrasses i petites parcel·les.

563 Productes Filtrar
ORDENA-HO COM VULGUIS

Selecciona l'opció que més s'ajusti al que estàs buscant

JA HO TINC!
Foto A Mi Manera vi negre
D.O.Ca. Rioja A Mi Manera 0,75 L.
15,49€
Producte no disponible
Foto Alegra de Beronia Rosat vi rosat
D.O.Ca. Rioja Alegra de Beronia Rosat 0,75 L.
14,99€
Producte no disponible
Foto Allende vi negre
D.O.Ca. Rioja Allende 0,75 L.
92 PARKER
19,12€
Producte no disponible
Foto Allende Nature vi negre
D.O.Ca. Rioja Allende Nature 0,75 L.
92 PARKER
19,48€
Producte no disponible
Foto Artillero vi negre
D.O.Ca. Rioja Artillero 0,75 L.
93 PARKER
33,99€
Producte no disponible
Foto Asua Crianza vi negre
D.O.Ca. Rioja Asua Crianza 0,75 L.
9,26€
Producte no disponible
Foto Basagoiti Magnum  vi negre
D.O.Ca. Rioja Basagoiti Magnum 1,50 L.
20,51€
Producte no disponible
 
S'han trobat 563 productes