NOTA DE TAST
Color
De color rosa salmó, pàl·lid, brillant.
AROMA:
Bohèmia destaca pel seu caràcter afruitat tant en nas com en boca, trobant delicats aromes a fruites d'os com l'albercoc i el préssec, amb tocs de cirera i plàtan.
GUST:
D'entrada càlida i acidesa equilibrada, aquest vi es mostra voluminós, fresc i amb un final persistent.
MARIDATGE
És ideal com a aperitiu i acompanyament d' amanides, arrossos, marisc i menjar asiàtic. Combina amb plats mediterranis, verdures fresques i pastes.
Temperatura de servei 6º.
ET POT INTERESSAR
EL CELLER
Cellers Altanza, situada a Fuenmayor (Rioja Alta), va néixer a l'octubre de 1998 amb un clar principi fundador: elaborar vins de qualitat, d'un estil més "vivaç" que el clàssic Rioja d'abans, i comercialitzar-los a un preu just. S'entén que la llarga tradició vitivinícola i enològica de la regió era motiu d'orgull havia de respectar-se en la seva essència. No obstant això, el gust dels consumidors nacionals i estrangers, cada vegada més ben informats, i les exigències d'higiene, qualitat i eficiència dels nostres temps indicaven clarament que les noves tecnologies havien d'estar presents en el procés d'elaboració des del principi.
Per tant, l'arquitectura del celler es concep també, al igual que el projecte, seguint un equilibri entre tradició i tecnologia.
La tradició no només es reflecteix en la bellesa de l'edifici central i els seus jardins, sinó també en l'elecció del seu varietal, l'ull de llebre, i en certs elements de el procés de vinificació, com les premses hidràuliques verticals o els tines de 22.000 litres de capacitat fets amb el roure que prové dels boscos centenaris de "Allier", a França. A més, cal assenyalar que la major part de les 7.500 bótes són de roure francès.
La tecnologia es reflecteix principalment en els dipòsits d'acer inoxidable de diferents mides dotats de camises de fred i calor per al control absolut de la temperatura durant les fermentacions. Tenen el seu propi laboratori i amb un boteller modern, que es manté a una temperatura constant.
Actualment la finca compta amb una extensió de 220 Has. de vinya i 60 d'olivar. Subministra la major part del raïm que es necessita; la resta es selecciona acuradament.
ELS VINS
Celler especialitzada en l'elaboració de reserves 100% ull de llebre, posteriorment es van incorporar dos criances, un blanc aromàtic i un rosat. En Altanza sempre es troben vins expressius, elegants i amables, amb una bona integració entre la bóta i la fruita i amb una marcada personalitat.
ALMA BOHEMIA
Creat per reviure el costat bohemi que tots portem dins. Una manera de pensar lliure, avantguardista i allunyada del convencional, per gaudir en qualsevol època de l'any.
Varietat:
60% Ull de llebre i 40% Viura.
Elaboració:
El most fermenta lentament en dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura de 16ºC, per aconseguir mantenir les característiques de frescor i lleugeresa de les seves dues varietats.
This is a really nice Rose for the summer.