Thalarn

Anyada:
2016
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Negre Criança
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
13,0º
Celler:
Castell D'encus
País:
Espanya
D.O:
D.O. Costers del Segre
Varietats:
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Costers del Segre   (Espanya - Catalunya)
  •   Stock
    DISPONIBLE
  • Valoració clients
             
  • Guía Peñín 93/100
  • Puntuació Parker 94/100
93 94
Foto Thalarn vi negre

Thalarn

 
2016 93
2015 93
2014 93
2013 93
2012 96
 
2017 93
2016 94
2015 95
2014 95
2013 93

INFORMACIÓ D'INTERÈS Thalarn 2016

NOTA DE TAST

Color: Roig violeta

Aroma: Complex i intens. Notes florals i molt especiat (clau, pebre blanc)

Gust: Entrada sedosa amb nervi. Tanins suaus. Final de fruites fresques (cirera) i notes especiades (clau i pebre) i de sotabosc. Intens, marcada acidesa i llarg.

MARIDATGE

Estofats, Carns vermelles a la graella, Arrossos de carn, Gall dindi rostit, Pernil ibèric de gla, Formatges d'ovella, Amanides complexes

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Verema manual amb petites caixes de 10 kg de raïm provinent exclusivament de la pròpia finca. El vi ha estat fermentat en diferents materials (cups de pedra, tines de fusta i d’inoxidable). El 100% del vi ha realitzat la fermentació malolàctica en bota de roure francès.

Aquest vi desenvoluparà tota la seva complexitat en ampolla. Aquest vi no ha estat ni filtrat ni clarificat i per tant poden aparèixer pòsits amb el temps. Es recomana decantar.

VALORACIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Fes la teva valoració
 
Usuari:
Alex
Data:
09/03/2016
         

   Per mi un dels grans vins catalans, aquest Thalarn, es una simfonía quasi perfecte pels sentits, fresc, excelent acidesa, molt mineral i retrogust infinit. Magnífic.

Thalarn, vi negre D.O. Costers del Segre, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".