ca
Foto Mas Candí Ovella Negra vi blanc
Vins D.O. Penedès
 

Mas Candí Ovella Negra

0,75 L. I
14,91€
Producte no disponible
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
DETALLS
  • Tipus: Blanc Jove
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 11,5º
CALENDARI D'ANYADES
  • Excel·lent (E)
  • Molt bona (MB)
  • Bona (B)
  • Regular (R)
  • Deficient (D)
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2019 E
  • 2018 MB
  • 2017
  • 2016 MB
  • 2015 MB
  • 2014 MB
  • 2013 E
  • 2012 MB
  • 2011 MB
  • 2010 MB
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2009 MB
  • 2008 MB
  • 2007 MB
  • 2006 MB
  • 2005 B
  • 2004 MB
  • 2003 B
  • 2002 MB
  • 2001 MB
  • 2000
ANY QUALIFICACIÓ
  • 1999
  • 1998
  • 1997
  • 1996
  • 1995
  • 1994
  • 1993
  • 1992
  • 1991
  • 1990
NOTA DE TAST
Color

Groc pàl·lid. Aquest vi pot presentar algun sediment natural fruit de que el celler vol una mínima intervenció en els processos de filtració i estabilització.

AROMA:

Fruiter, interessant, complex i amb caràcter marcat. Aromes primaris fruites verdes (poma, pell de raïm fresc), algun matís vegetal.

GUST:

Lleuger, però a el mateix temps amb personalitat, equilibri entre acidesa i fruita, un vi original, untuós i natural. La sensació de poma, most, també els podrem trobar. Un vi per descobrir noves experiències gustatives. Va venir amb una singularitat única en un bon sentit "ovella negra"

MARIDATGE
Amb aliments vegans, naturals, amb totes les seves variants i elaboracions. Amanides, verdures, hortalisses, peixos a la brasa, a la planxa o al vapor. Ideal amb formatges semi curats, cremosos de pasta tova.

Temperatura de servei de 6 a 8º C.
ET POT INTERESSAR
El Sr. Ramon Jané Garriga, viticultor, és el responsable del celler Mas Candí, que està situada a Les Gunyoles d 'Avinyonet (Alt Penedès). Construïda el 2006, en aquest petit celler busquen la complicitat amb el paisatge, treballant les varietats autòctones i recuperant antigues catalanes, gairebé desaparegudes. A la vinya s'intenta reproduir l'equilibri que hi ha en un bosc, sense cap tipus de fertilitzants químics ni fungicides, pesticides , etc... nodrint a la planta amb les seves pròpies fulles transformades per microorganismes de terra. Treballen la vinya el més natural possible.

Elaboració:
Verema manual, maceració de 6 a 7 dies, realitza la fermentació alcohòlica amb llevats autòctons en dipòsits d'acer inoxidable. És un vi sense sulfits afegits molt poc filtrat, terreny argilo-calcari.
Les varietats de raïm són Garnatxa Blanca, Malvasia de Sitges, Parellada.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Usuari: Joan Data: 18/12/2019

El fet que no contè sulfits afegits agafa un regust de picat gens agradable.

Vins D.O. Penedès
Vins blancs denominació d'origen D.O. Penedès
Enmig de les ciutats de Barcelona i Tarragona es troba la denominació d’origen Penedès, la major zona vinícola en superfície de vinya i producció de vi de Catalunya. La regió limita des del mar mediterrani a la Serralada Prelitoral i des de riu Llobregat al riu Gaià. Les ciutats més importants de la denominació són la capital Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia. La Xarel·lo és la varietat de raïm més plantada amb una superfície de més de 7.000 hectàrees.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

ALTRES PRODUCTES DE … Mas Candi