ca
Foto Maria Rigol Ordi Mil·leni vi escumós
Vins D.O. Cava
  • Producte Ecològic
 

Maria Rigol Ordi Mil·leni

0,75 L. I Anyada: 2018, Molt bona
Vinari de PLATA
18,00€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
Producte Ecològic
Foto Maria Rigol Ordi Mil·leni vi escumós
Maria Rigol Ordi Mil·leni
0, 75 L.
18,00€
DETALLS
  • Anyada: 2018, Molt bona
  • Tipus: Blanc Reserva Brut Nature
  • Capacitat: 0, 75 L.
  • Graduació: 11, 5º
CALENDARI D'ANYADES
  • Excel·lent (E)
  • Molt bona (MB)
  • Bona (B)
  • Regular (R)
  • Deficient (D)
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020 B
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2019 E
  • 2018 MB
  • 2017 E
  • 2016 E
  • 2015 MB
  • 2014 B
  • 2013 E
  • 2012 MB
  • 2011 MB
  • 2010 B
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2009 MB
  • 2008 E
  • 2007 E
  • 2006 E
  • 2005 MB
  • 2004 B
  • 2003 B
  • 2002 MB
  • 2001 MB
  • 2000
ANY QUALIFICACIÓ
  • 1999
  • 1998
  • 1997
  • 1996
  • 1995
  • 1994
  • 1993
  • 1992
  • 1991
  • 1990
PUNTUACIONS PER ANYADES

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2015 90
2014 90
2011 90
NOTA DE TAST
Color

Color groc brillant amb reflexos lleugerament allimonats. Es presenta la bombolla fina i persistent. Molt agradable a la vista.

AROMA:

Molt bona intensitat, on es manifesten els aromes amb més predomini de frescor vegetal; ginesta, flor de taronger i ametlla sobre un fons cítric, amb notes de llevats i massa de pa molt més pronunciades.

GUST:

Entrada en boca amb molt bona cremositat, Molt bona acidesa cítrica amb notes fumades i especiades al final. Persistent i molt llarg en boca, un cava infinitament gastronòmic.

MARIDATGE
La seva versatilitat el fa perfecte per acompanyar qualsevol àpat de principi a final, però si voleu crear una harmonia perfecte, aquí posem uns quants exemples: Pollastre de pota negre al forn amb parmentier de patata, canelons farcits de bolets i gambes amb beixamel trufada, carpaccio d'ou de reig amb làmines de foie, carpaccio de bacallà amb olivada negre i per finalitzar, les típiques i sensacionals catànies.
ET POT INTERESSAR
A principis de la dècada dels 80, Maria Rigol Ordi, que trobava a faltar els caves de la família que l’havien acompanyat al llarg de tota la vida, decideix començar a elaborar els seus propis caves. Juntament amb el seu fill, Francesc Manobens Rigol, inicien una discreta producció al celler de casa seva, al bell mig del poble de Sant Sadurní d’Anoia. Maria Rigol ha estat estretament vinculada al món del cava des de la infància: el seu avi, Modest Rigol Tubella, que es dedicava a la comercialització de vins, ja es va introduir l’any 1897 en el món de l’elaboració del que en aquella època es coneixia com a “xampany”.

Per això, els nostres caves expressen el desig de preservar una herència familiar i la voluntat d’elaborar un producte de qualitat tot recuperant els cupatges tradicionals de les varietats penedesenques i apostant per les llargues criances.
Apostem per elaborar els caves únicament amb vins flor —el most de la primera premsada— que són excel·lents per obtenir caves amb una llarga criança. Cooperem en cada etapa del cicle de la vinya i controlem amb rigor el procés de transformació del raïm en vi base conscients que, només així, podem garantir el compromís de qualitat que volem aconseguir.

Seleccionem viticultors de tot l’extens territori del Gran Penedès, la qual cosa ens permet captar tota l’essència i la riquesa d’aquest territori únic que dóna vida a caves i vins amb una gran singularitat i personalitat.
Tot i que treballem fonamentalment amb les varietats autòctones del Penedès, el macabeu, el xarel·lo i la parellada, hem emprès un nou projecte que introdueix el concepte de microtiratge, és a dir, l’elaboració de petites produccions experimentals de caves monovarietals i cupatges amb noves varietats, amb l’objectiu d’aconseguir, alhora, productes singulars i innovadors.

En qualsevol cas, però, en el procés d’elaboració ens mantenim sempre fidels a les maneres de fer clàssiques que conserven el remogut manual, el degollament a mà i el requisit indispensable per obtenir els millors caves, donar temps al temps.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Usuari: Joan Data: 02/01/2020

Cava excel·lent de bombolla petita, fresc, suau. Molt recomenable.

Vins D.O. Cava
Vins blancs denominació d'origen D.O. Cava
El cava i el Champagne s’elaboren amb el mateix mètode, anomenat mètode tradicional o champenoise. El nom del producte prové de la definició, de vi escumós elaborat pel sistema clàssic de fermentació en ampolla i envelliment en cava. Actualment és un dels sectors vitivinícoles més dinàmics amb una producció que ha superat els 220 milions d'ampolles a l'any, que arriben a consumidors de tot el món.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

ALTRES PRODUCTES DE … Caves Maria Rigol Ordi

Comprant

Maria Rigol Ordi Mil·leni

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..