Groc pàl·lid. Aquest vi pot presentar algun sediment natural fruit de que el celler vol una mínima intervenció en els processos de filtració i estabilització.
Fruiter, interessant, complex i amb caràcter marcat. Aromes primaris fruites verdes (poma, pell de raïm fresc), algun matís vegetal.
Lleuger, però a el mateix temps amb personalitat, equilibri entre acidesa i fruita, un vi original, untuós i natural. La sensació de poma, most, també els podrem trobar. Un vi per descobrir noves experiències gustatives. Va venir amb una singularitat única en un bon sentit "ovella negra"
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.
El fet que no contè sulfits afegits agafa un regust de picat gens agradable.