ca
Foto Amador Medrano Colección Privada vi negre
Vins D.O.Ca. Rioja
 

Amador Medrano Colección Privada

0,75 L. I
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Negre Criança
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 14,0º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2015 93
2014 92
NOTA DE TAST
Color

Net, límpid i brillant. Color cirera picota amb reflexos robí. Intensitat de capa mitjana - alta. Molt agradable a la vista.

AROMA:

En nas, la fruita negra madura expressa la seva singularitat. On aconsegueix equilibrar-se en un seductor catàleg de notes especiades (pebre, clau, canyella i vainilla), les balsàmiques (regalèssia, fumats) i les florals.

GUST:

Entrada en boca amb pes ferm, on la seva elegància va vestida amb uns tanins expressius i saborosos. Final en boca amb certa plenitud sàpida, que s'equilibra amb un gust fruitós. Meravellosament sòlid, llarg i persistent.

MARIDATGE
Per acompanyar, amb estofats, vedella amb bolets, canelons, sèpia amb pèsols, entrecotte amb guarnició. Arròs amb magret d'ànec i trompetes de la mort, assortiment de formatges curats d'ovella, secret de porc amb pera confitada, etc.
ET POT INTERESSAR
Amador Medrano Col·lecció Privada és un vi d'autor elaborat amb els millors raïms de vinyes pròpies. El seu nom es deu al gerent des de l'any 2001 verema: Es verema el raïm a ull de llebre de vinyes pròpies de més de quaranta-cinc anys. Vinificació: Maceració en fio durant dos dies en tines de roure francès. Fermentació durant vint-i-sis dies a temperatura controlada inferior a 28 °C. Fermentació malolàctica en bóta nova de roure francès. Catorze mesos en bótes de roure francès.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O.Ca. Rioja
Vins negres denominació d'origen D.O.Ca. Rioja

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Comprant

Amador Medrano Colección Privada

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..