Abadal 3.9

Anyada:
2016
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Negre Reserva
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
14,5º
Celler:
Bodegas Abadal
País:
Espanya
D.O:
D.O. Pla de Bages
Varietats:
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Pla de Bages   (Espanya - Catalunya)
  •   Stock
    DISPONIBLE
  • Has tastat aquest producte?
             
  • Guía Peñín 91/100
91
Foto Abadal 3.9 vi negre

Abadal 3.9

 
2016 91
2015 91
2012 92
2010 91
   
 
   
   
   
   
   

INFORMACIÓ D'INTERÈS Abadal 3.9 2016

NOTA DE TAST

Color: Net, límpid i brillant. Color cirera picota amb reflexos granats. Intensitat de capa mitjana - alta. Molt agradable a la vista.

Aroma: Entrada en nas amb bona complexitat, on es barregen entre ells amb un equilibri perfecte els aromes primaris i terciaris (de la mateixa criança). Notes fresques de fruita vermella (cirera i grosella), i on va desenvolupant i donant pas a la pruna madura. Tot seguit, i amb l'aireació correcte, apareixen les notes més balsàmiques i especiades, la regalèssia, pebre negre i la menta, juntament amb la vainilla finalitzen en tota la seva plenitud.

Gust: En boca es presenta amb potència, amplitud i bona sensació de calidesa. Pas pel paladar amb tanins suaus i molt elegants, i on evoluciona amb subtils tocs de cacau i cassis. Llarg i persistent.

MARIDATGE

Perfecte per acompanyar els plats amb més caràcter de la nostra gastronomia. Rostits, canelons farcits amb beixamel i foie, caragols a la llauna, carns vermelles (ja siguin estofades o a la brasa) vedella amb bolets, fricandó, peus de porc estofats amb cigrons. Etc.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Abadal 3.9 és el vi de finca de Masies d'Avinyó, el vi que millor expressa les característiques del terrer: pedra calcària sobre argila vermella amb zones de bosc al seu voltant que confereixen al vi mineralitat i una rica expressió d'aromes, especialment balsàmiques.

NOTA: Es recomana obrir l'ampolla uns 30 minuts abans de servir.

(La Finca de Masies d'Avinyó comprèn diferents polígons i parcel·les. Al polígon 3, parcel·la 9, es troben els ceps més vells de Cabernet Sauvignon amb què s'elabora Abadal 3.9.)

RECONEIXEMENTS:

- Guia Peñín 2010: 89/100 punts (Abadal 3.9 2005)

- Guia Peñín 2012: 91/100 punts (Abadal 3.9 2007)

- Robert Parker, Wine Advocate 2009: 91/100 punts (Abadal 3.9 2005)

- Concours Mondial du Bruxelles 2008: Medalla d'Or (Abadal 3.9 2004)

- Decanter World Wine Awards 2008: Medalla de Plata (Abadal 3.9 2004)

Abadal 3.9, vi negre D.O. Pla de Bages, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".