ca
País destí

Els dies 24 i 31 de desembre, la vinoteca tancarà a les 20.00 h en lloc de les 20.30 h. La resta de dies, es mantindran sense canvis excepcionals. Bones festes.

Foto Mas Escorpí La Maca vi blanc
Vins D.O. Penedès
  • Producte d'Agricultura Biodinàmica
  • Producte Ecològic
 

Mas Escorpí La Maca

0,75 L. I
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
Producte d'Agricultura Biodinàmica
Producte Ecològic
DETALLS
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Blanc Jove
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 11,5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2018 89

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2017 92
2015 90
NOTA DE TAST
Color

Net, límpid i brillant. Color groc pàl·lid amb reflexos verdosos. Molt agradable a la vista.

AROMA:

Entrada en nas de potència mitjana - alta. És franc i elegant, on les seves notes florals s'ajunten amb el seu caràcter de fruita i cítrics (poma, pera, nectarina i llima). S'expressen records herbacis d'anisats que li aporten al vi la sensació més balsàmica, on entren amb una bona balança amb els aromes subtils de llevats per al seu treball en lies.

GUST:

Entrada en boca fresca i amb subtilesa. Varietal de Macabeu on el seu treball en lies li confereix una textura sedosa. Final sec, llarg i amb molt bona estructura.

MARIDATGE
Peixos, mariscs, formatges de fortalesa mitjana, conserves. Resulta molt adequat per acompanyar aperitius i tapes gràcies a la seva frescor i versatilitat.
ET POT INTERESSAR
"Gramona treballa les seves terres ininterrompudament des de mitjans del segle XIX. Sis generacions d'una família de tradició vitivinícola que durant anys ha treballat amb respecte i passió per la terra i amb un segell de qualitat indiscutible. Fidels a una filosofia sostenible per al nostre entorn, Es recorra a l'agricultura biodinàmica per al cultiu de vinyes i per a l'elaboració dels vins i escumosos" Viticultura ecològica i biodinàmica: Basades en la minuciosa observació i tractament dels factors que influeixen a la terra i al seu hàbitat. No s' apliquen herbicides ni pesticides químics, es fan servir recursos naturals amb el principal objectiu de preservar l'equilibri de l'entorn i es mantenen cobertes vegetals espontànies per aconseguir sòls esponjosos. A través de la biodinàmica, un pas més enllà de l'ecologia, es vivifiquen les vinyes i es busca elevar els seus nivells de biodiversitat: s' apliquen infusions i decoccions de plantes per evitar plagues, i s' elaboren els propis preparats i el propi compost animal i vegetal a partir del hort de plantes medicinals i de la granja de vaques, ovelles i cavalls. Elaboració: Recol·lectem manualment, fem servir taula de selecció i entrada del raïm per gravetat. Refredament del raïm, premsat del raïm sencer i fraccionat meticulós del most. Maceració d’entre 0ºC i 5ºC amb les lies (fins a un 20%) obtingudes de les decantacions procedents de macabeus emprats per a l’elaboració dels nostres escumosos. Durant la fermentació, s’incorporen aquests apreciats precursors que havien estat preservats en fred. La maceració dura de 2 a 3 setmanes. Fermenta en barriques de diversos usos (més de 10 anys), no busquem aportació de la fusta però sí una lleugera mineralització. El vi passa 6 mesos a l’ampolla. RECONEIXEMENTS: - Vivir el Vino La Guía. 93 punts. - Guía Peñín. 92 punts - Guía de Vinos Gourmet. 90 punts - La Guía de Vins de Catalunya. 9,45 punts. - Anuario de Vinos El País. 91 punts.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Penedès
Vins negres denominació d'origen D.O. Penedès

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...