ET POT INTERESSAR
La verema:
La verema va començar amb un llarg hivern i una de les més seques dels últims anys seguida d'una primavera inexistent. El desenvolupament del cultiu va ser molt lent a causa d'importants variacions climàtiques. El treball dels viticultors era, per tant, crucial per obtenir raims de bona qualitat en petites quantitats. El 2013 era una tarda complicada i tardana, però és meravellosament equilibrat i és molt prometedor.
Descripció:
El Château de Beaucastel ha estat considerat un dels vins més grans de França. És notòria per la seva elegància, equilibri i potencial d'envelliment. Beaucastel té un terrer excepcional al límit nord de Châteauneuf du Pape, exposat al vent Mistral. Totes les tretze varietats de la denominació han estat cultivades orgànicament des dels anys seixanta.
Situació:
Châteauneuf du Pape, entre Taronja i Avinyó, el Castell de Beaucastel és vermell
Vinya de 70 hectàrees
Procés:
Cada varietat es cull per separat i manualment. La vinificació es realitza en fermentadors de roure per a les varietats reductores (Mourvèdre, Syrah) i en dipòsits esmaltats tradicionals de formigó per al raïm oxidatiu (tots els altres). Un cop finalitzada la fermentació malolàctica, la Famille Perrin combina les diferents varietats. La barreja és llavors envellida en roure Foudres durant un any abans de ser embotellada.