PARKER
PEÑÍN
Net, límpid i brillant. Color cirera picota amb reflexos granat fosc, on presenta una intensitat de capa alta. Molt agradable a la vista.
En nas es presenta amb una intensitat on la sensació de la fruita negra està molt desenvolupada. Mostra bona complexitat en copa, ja que els minuts les notes d'una fusta fina i refinada afloren amb delicadesa i saber fer. Cal destacar que s'uneixen aromes procedents de la criança, com les distintives xocolata i tabac, on estaran harmonitzades per una mineralitat que li atorgarà una frescor excepcional.
Entrada en boca on el pes de la fruita negra torna a agafar el relleu. De paladar voluminós i sedós que aconsegueix equilibrar-se amb uns tanins fins i polits. De final amable, llarg, elegant i sofisticat.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.