NOTA DE TAST
Color
Vermell cirera picota
AROMA:
Intens, amb un ventall ampli de fruita fosca madura i herba fresca salvatge.
GUST:
Saborós amb cos, profund, tanins suaus i sucosos i bons nivells d'acidesa natural combinats per oferir un vi ple de sabors.
MARIDATGE
Gaudiu d'aquest vi d'estil Mediterrani per si sol o amb carns vermelles a la planxa o rostides i amb plats d'aus de caça.
Temperatura de servei de 16 a 18 º C.
ET POT INTERESSAR
CELLER PIQUERAS
Celler de propietat familiar de 4ª generació fundada l'any 1915, per la família Piqueras. El Celler Piqueras es troba a Almansa, al sud est d' Espanya, a 60 km. d' Alacant i el mar Mediterrani.
Els vinyes pròpies es troben en una zona de producció vitivinícola de la DO Almansa que es caracteritza per un terreny de fertilitat baixa i escassa precipitació que, unit a un clima continental semiàrid, permet obtenir uns vins amb alta concentració de color i gran riquesa aromàtica.
Des que el celler va ser fundada pel besavi Luis el 1915, ha mantingut el caràcter de propietat familiar. La història i la tradició es reflecteixen en la forma en què es cultiven les vinyes, i s'elaboren vins de qualitat per a embotellar i exportar a més de 45 països.
PIQUERAS OLD VINES GARNATXA
Varietat de raïm: 100% Garnatxa Tintorera
Vinyes: 750-900 metres d'altitud, ceps de got en secà de 45-60 anys d'edat plantades en parcel·les fresques i arenoses per obtenir un vi amb tanins més dolços mentre que es preserva la fruita al paladar. Mètodes d'agricultura orgànica, sòls pobres en nutrients i rics en calcària, escassa precipitació, rendiment mitjà de 1,2-1,5 kg. de raïm per cep.
Envelliment: 6-8 mesos.
Verema: Manual durant la primera setmana d'octubre, seleccionant els millors raïms petits amb la maduració òptima.
Tipus d'Bóta: Americana de gra fi i torrat mig (300 L).
Vinificació: Maceració contínua a 25º C durant 2 setmanes per conservar les aromes primàries de la fruita i no extreure massa taní al paladar.
Muy buena, suave en boca deja un profundo sabor