ca
Foto Los Losares Pie Franco vi negre
Vins D.O. Almansa
  • Producte Ecològic
 

Los Losares Pie Franco

0,75 L. I Anyada: 2019, Molt bona
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
Producte Ecològic
DETALLS
  • Anyada: 2019, Molt bona
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Negre Criança
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 14,5º
NOTA DE TAST
Color

Cirera intens amb tons violacios, molt agradable a la vista.

AROMA:

Aromes a fruits negres madurs i tocs a panses i prunes embolicats en subtils i profunds tocs especiats de vainilla, canyella, clau i coco, i lleugers records a romaní de muntanya baixa.

GUST:

De cos alt en boca amb tanins potents alhora d'elegants altament integrats amb la fusta nova molt persistent, amb molt llarg pas per boca, amb un final sedós i profund on apareix la fusta ben marcada i el sabor de llarga criança clarament diferenciat amb els tocs a pruna molt madura de la Garnatxa Tintorera.

MARIDATGE
Vi negre de cos alt i amb molt bona acidesa natural, es pot beure aquest vi llaminer sol o acompanyat de tapes, rissotos, arrossos, plats rostits, aliments a la planxa o fregits, carns vermelles a la graella, carns curades (pernil, xoriço , etc.) i formatges semi-curats. Temperatura de servei de 16 a 18ºC.
ET POT INTERESSAR
CELLER PIQUERAS Celler de propietat familiar de 4ª generació fundada l'any 1915, per la família Piqueras. El Celler Piqueras es troba a Almansa, al sud est d' Espanya, a 60 km. d' Alacant i el mar Mediterrani. Els vinyes pròpies es troben en una zona de producció vitivinícola de la DO Almansa que es caracteritza per un terreny de fertilitat baixa i escassa precipitació que, unit a un clima continental semiàrid, permet obtenir uns vins amb alta concentració de color i gran riquesa aromàtica. Des que el celler va ser fundada pel besavi Luis el 1915, ha mantingut el caràcter de propietat familiar. La història i la tradició es reflecteixen en la forma en què es cultiven les vinyes, i s'elaboren vins de qualitat per a embotellar i exportar a més de 45 països. LOS LOSARES (GARNATXA TINTORERA) Elaboració: Els raïms es cullen a mà a partir de mitjans d'octubre. Un cop el raïm es troben al dipòsit, romanen durant uns 3 dies realitzant una pre-maceració en fred per donar a el vi més color, frescor i aromes controlat a uns 28 º, després roman juntament amb les pells uns 5 dies realitzant suaus remuntats diaris per a l'extracció de tanins fins. La fermentació malolàctica es porta a terme en els mateixos tancs d'acer inoxidable rebent un suau bâtonnage remenant les seves mares fines durant 3 mesos, el que confereix a el vi més volum i elegància. Després d'això, el vi és trasbalsat per gravetat i envellit durant altres 14 mesos en bótes de roure French Allier de torrat mig llarg d'uns 300 litres. Varietat de raïm: 100% Garnatxa Tintorera.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Usuari: José pretel Data: 09/12/2021

Para mi tendría 94, 95 Parker, junto con el Sequé, lo mejor de la Monastrell. Todo un lujo por 12 €

Vins D.O. Almansa
Vins negres denominació d'origen D.O. Almansa

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Comprant

Los Losares Pie Franco

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..