ca
Foto Los Losares Pie Franco vi negre
Vins D.O. Almansa
  • Producte Ecològic
 

Los Losares Pie Franco

0,75 L. I Anyada: 2020, Molt bona
14,75€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
Producte Ecològic
Foto Los Losares Pie Franco vi negre
Los Losares Pie Franco
0,75 L.
14,75€
DETALLS
  • Anyada: 2020, Molt bona
  • Tipus: Negre Criança
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 14,5º
CALENDARI D'ANYADES
  • Excel·lent (E)
  • Molt bona (MB)
  • Bona (B)
  • Regular (R)
  • Deficient (D)
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020 MB
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2019 MB
  • 2018 MB
  • 2017 MB
  • 2016
  • 2015
  • 2014 MB
  • 2013 B
  • 2012 MB
  • 2011 MB
  • 2010 MB
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2009 MB
  • 2008 MB
  • 2007 MB
  • 2006 MB
  • 2005 E
  • 2004 E
  • 2003 MB
  • 2002
  • 2001 MB
  • 2000
ANY QUALIFICACIÓ
  • 1999
  • 1998
  • 1997
  • 1996
  • 1995
  • 1994
  • 1993
  • 1992
  • 1991
  • 1990
NOTA DE TAST
Color

Cirera intens amb tons violacios, molt agradable a la vista.

AROMA:

Aromes a fruits negres madurs i tocs a panses i prunes embolicats en subtils i profunds tocs especiats de vainilla, canyella, clau i coco, i lleugers records a romaní de muntanya baixa.

GUST:

De cos alt en boca amb tanins potents alhora d'elegants altament integrats amb la fusta nova molt persistent, amb molt llarg pas per boca, amb un final sedós i profund on apareix la fusta ben marcada i el sabor de llarga criança clarament diferenciat amb els tocs a pruna molt madura de la Garnatxa Tintorera.

MARIDATGE
Vi negre de cos alt i amb molt bona acidesa natural, es pot beure aquest vi llaminer sol o acompanyat de tapes, rissotos, arrossos, plats rostits, aliments a la planxa o fregits, carns vermelles a la graella, carns curades (pernil, xoriço , etc.) i formatges semi-curats.
Temperatura de servei de 16 a 18ºC.
ET POT INTERESSAR
CELLER PIQUERAS
Celler de propietat familiar de 4ª generació fundada l'any 1915, per la família Piqueras. El Celler Piqueras es troba a Almansa, al sud est d' Espanya, a 60 km. d' Alacant i el mar Mediterrani.
Els vinyes pròpies es troben en una zona de producció vitivinícola de la DO Almansa que es caracteritza per un terreny de fertilitat baixa i escassa precipitació que, unit a un clima continental semiàrid, permet obtenir uns vins amb alta concentració de color i gran riquesa aromàtica.
Des que el celler va ser fundada pel besavi Luis el 1915, ha mantingut el caràcter de propietat familiar. La història i la tradició es reflecteixen en la forma en què es cultiven les vinyes, i s'elaboren vins de qualitat per a embotellar i exportar a més de 45 països.

LOS LOSARES (GARNATXA TINTORERA)
Elaboració:
Els raïms es cullen a mà a partir de mitjans d'octubre. Un cop el raïm es troben al dipòsit, romanen durant uns 3 dies realitzant una pre-maceració en fred per donar a el vi més color, frescor i aromes controlat a uns 28 º, després roman juntament amb les pells uns 5 dies realitzant suaus remuntats diaris per a l'extracció de tanins fins. La fermentació malolàctica es porta a terme en els mateixos tancs d'acer inoxidable rebent un suau bâtonnage remenant les seves mares fines durant 3 mesos, el que confereix a el vi més volum i elegància.
Després d'això, el vi és trasbalsat per gravetat i envellit durant altres 14 mesos en bótes de roure French Allier de torrat mig llarg d'uns 300 litres.
Varietat de raïm: 100% Garnatxa Tintorera.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Usuari: José pretel Data: 09/12/2021

Para mi tendría 94, 95 Parker, junto con el Sequé, lo mejor de la Monastrell. Todo un lujo por 12 €

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

ALTRES PRODUCTES DE … Bodegas Piqueras