Cirera intens amb tons violacios, molt agradable a la vista.
Aromes a fruits negres madurs i tocs a panses i prunes embolicats en subtils i profunds tocs especiats de vainilla, canyella, clau i coco, i lleugers records a romaní de muntanya baixa.
De cos alt en boca amb tanins potents alhora d'elegants altament integrats amb la fusta nova molt persistent, amb molt llarg pas per boca, amb un final sedós i profund on apareix la fusta ben marcada i el sabor de llarga criança clarament diferenciat amb els tocs a pruna molt madura de la Garnatxa Tintorera.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.
Para mi tendría 94, 95 Parker, junto con el Sequé, lo mejor de la Monastrell. Todo un lujo por 12 €