PARKER
PEÑÍN
LAFOU té un color grana amb lluminositat rubí.
Es desperta oferint una gran amplitud d'aromes, amb sensació de volum, maduresa i frescor a parts iguals. És en aquesta part més fresca on destaquen les notes de fruita negra i lleugers balsàmics, sobre llit de garric i flor seca, que formen un entorn perfumat de gran volum i personalitat que ressona amb la Terra Alta.
La boca ve marcada per la contundent lleugeresa de la garnatxa negra. És un vi en què la dualitat frescor-volum van de la mà, refrescant i omplint el seu pas en boca. Joc en què el records de fruita fresca combinats amb espècies i regalèssia es debaten entre la dolçor llaminera i la lleugera tanicitat que estructura el conjunt.
Molt bona relació qualitat preu
Very similar in style to the ‘2014 El Sender’, a youthful and accessible Terra Alta wine with a varietal composition of 60 % Garnatxa, 30 % Syrah and 10 % Morenillo, an indigenous grape variety to the Batea region (province of Tarragona / Catalunya). It was aged for six months in French and Central European oak barrels. Decanted: one hour prior to tasting. Dense cherry-red in color and an attractive nose of black cherries, sweet spices, licorice and a hint of anise. Fresh, well-balanced palate, dominated by lush red fruit, balsamic notes and elegant tannins. Lengthy finish. Already very enjoyable now, but has the capacity to age for another 2-4 years. A good accompaniment to game and stews. Quasi identiek in stijl als de vorige jaargang, een jeugdige en toegankelijke Terra Alta-wijn met een samenstelling van 60 % Garnatxa, 30 % Syrah en 10 % Morenillo, een autochtone druivensoort uit de streek van Batea (provincie Tarragona / Catalonië). De wijn rijpte zes maanden in Franse en Centraal-Europese eiken vaten. Gedecanteerd: één uur voor consumptie. Diep kersrood van kleur en een aantrekkelijke neus van zwarte kers, zachte kruiden, zoethout en een vleugje anijs. In de mond: een mooi uitgebalanceerde wijn, gedomineerd door weelderig rood fruit, balsamische nuances en elegante tannines. Deftige afdronk. Nu al best drinkbaar, maar met voldoende structuur om zich nog 2-4 jaar verder te ontwikkelen. Een goede begeleider van stoofpotjes en wildgerechten.
Un vi excel·lent!
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.
Es un vi que per la seva relació qualitat/preu es força bo.