PARKER
PEÑÍN
Color groc pàl·lid amb tonalitat palla, de bona lluminositat.
En nas atrau les notes cítriques (aranja, pinyol de llimona) envoltades de flor blanca (gessamí). Lentament apareixen aromes de fruita dolça (albercoc) sobre un fons de fruits secs (ametlla tendra) i pedra foguera, que aporten sensació de volum i complexitat en un conjunt dominat per la frescor inicial que es manté amb el pas del temps.
El fluir en boca combina la gran estructura varietal amb una acidesa que tensa el conjunt, en remarca el caràcter viu i amplia la percepció cítrica i floral, al voltant de la qual es desplega la potència de la garnatxa blanca. La generositat i l'austeritat mantenen un equilibri elegant, potent, com es pot percebre en visitar la Terra Alta.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.