PARKER
PEÑÍN
LAFOU és un vi de capa profunda, color cirera amb ribet granatós intens.
En nas destaca per una gran elegància basada en una fruita vermella molt fresca (gerd i mora) donades per la garnatxa, nucli daquest vi. De fons les notes dolivada de la syrah i cirera picota i pruna de la Cabernet Sauvignon proposen un conjunt de gran complexitat que es va desenvolupant en copa al llarg dels minuts, barrejant les notes dherba aromàtica de lentorn i torrats fins de la barrica.
LAFOU concentra amb amabilitat en boca, destacant-ne una acidesa fonedissa i uns tanins lleugers, que respecten un marcat perfil aeri de la garnatxa.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.