PEÑÍN
Color negre cirera molt intens.
Aromes complexes que ofereixen la frescor de les violetes donades majoritàriament per la varietat Syrah, la fruita vermella, cirera i grosella, junt amb melmelada de pruna de la Cabernet Sauvignon, i la confitura de gerds i toffee de la Cabernet Franc. És un conjunt harmoniós que combina des duna subtil frescor de flors i fruita fresca fins a una base potent i rotunda de fruita madura amb notes de fusta i traces de tocs balsàmics (regalèssia mentolada) típica de la criança en ampolla dels vins de la zona.
A la boca és un vi que destaca per la seva gran estructura, donada per una acidesa equilibrada junt amb uns tanins durs, però madurs, que expressen el tipisme de les argiles fredes que configuren el nostre paisatge. Tot i així, manté un volum gras i amable que envolta agradablement aquests components agressius. El resultat és un vi carnós, ple de sensacions i molt llarg a la boca, apte per a ser guardat, però que sorprendrà per la seva aparent amabilitat als qui decideixin obrir-lo aquest any.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.