NOTA DE TAST
Color
Groc palla amb reflexes verdosos, vius i brillants.
AROMA:
Complex i profund on coexisteixen aromes primaris i terciaris: varietals amb record de poma madura, fruites d'os com préssec, nespra acompanyat de notes minerals molt potents i ben integrades en el conjunt.
GUST:
Vi amb personalitat, llarg i persistent i un gran volum en boca. Destaquem la sensació d'untuositat al paladar. És un vi amb un gran potencial de guarda.
MARIDATGE
Gran vi blanc gallec. Vi amb molts matisos i a el mateix temps subtil, delicat. Buscarem uns plats i aliments per realçar tots els seus matisos gustatius. Cuina i plats directes no molt potents ni picants. Sensacional amb tota la gastronomia local de Galícia ( mariscs de les ries, peixos de l 'Atlàntic ). També ho podríem gaudir amb excel·lents arrossos de la gastronomia espanyola ( arròs a banda, del "senyoret", d' estil Gandia, melaso de sípia, ceps i foie ). Infinitat de plats i productes gourmet per aquest excel·lent vi.
Temperatura de servei de 10º a 12º C.
ET POT INTERESSAR
Pazo Señorans, avui reconvertit en celler, és un magnífic representant de les cases pairals de l'Segle XVI, edificades al camp amb tot l'encant i la senyoria d'èpoques passades. El celler treu a el mercat la seva primera collita l'any 1989.
El Pazo i .la celler, propietat inicialment de el matrimoni format per Marisol Bueno i Javier Mareque ( avui ja en mans també de sud quatre fills, Marisol, Vicky, Javier i Santiago ), comença el seu camí vinícola l'any 1989, encara que el cultiu de la vinya s'inicia anteriorment.
El nom de Pazo Señorans és d'origen desconegut, no se sap si el lloc dóna nom a Pazo o és el Pazo el que dóna nom a l'indret.
Elaboració:
Varietat de raïm 100% Albariño. Criança sobre lies de més de 30 mesos, en acer inoxidable. L'edat mitjana de la vinya és de més de 45 anys.