Barbadillo Reliquias Palo Cortado

Tipus:
Generós Palo Cortado
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
22,0º
Celler:
Bodegas Barbadillo
País:
Espanya
D.O:
D.O. Jerez - Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda
Varietats:
Vins D.O. Jerez - Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda   (Espanya - Andalusia i Extremadura)
Foto Barbadillo Reliquias Palo Cortado vi generós

Barbadillo Reliquias Palo Cortado

 
2014 95
   
   
   
   
 
2013 100
   
   
   
   

INFORMACIÓ D'INTERÈS Barbadillo Reliquias Palo Cortado

NOTA DE TAST

Color: Color or vell iodat, nèt i amb reflexes caoba.

Aroma: Fons de fustes nobles i matisos amargs.

Gust: Equilibrat i sec en boca. Postgust molt llarg.

MARIDATGE

Per poder apreciar tota la seva complexitat aromàtica, recomanem prendre aquesta joia sola i amb grata companyia. També amb carns i embotits.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Reliquia que prové d’unes bótes molt velles de Palo Cortado que D. Rafael Terán Carrera va deixar a D. Antonio Barbadillo Ambrossy a finals del segle XIX.
Barbadillo és una empresa familiar, propietària de 500 hectàrees de vinyes repartits en dues finques "Gibalbín" i "Santa Lucía", situades a la zona del "Jerez Superior". Actualment aquesta empresa és el major criador de manzanillas de tot Jerez, amb marques tan reconegudes i prestigioses com Solear i Muyfina. Les seves oficines estan situades a la Casa Palau de la Cilla, construïda el 1773. Des d'aquest tracte atent, Barbadillo segueix caracteritzant per oferir productes de primera qualitat, capaços de satisfer les exigències dels paladars més selectes, però alhora amb una gran acceptació popular.

Barbadillo Reliquias Palo Cortado, vi generós D.O. Jerez - Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".