Manzanilla Pastrana Pasada

Tipus:
Generós Manzanilla
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
15,0º
Celler:
Bodegas Hidalgo-la Gitana
País:
Espanya
D.O:
D.O. Jerez - Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda
Varietats:
Vins D.O. Jerez - Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda   (Espanya - Andalusia i Extremadura)
Foto Manzanilla Pastrana Pasada vi generós

Manzanilla Pastrana Pasada

 
2016 94
2014 94
   
   
   
 
   
   
   
   
   

INFORMACIÓ D'INTERÈS Manzanilla Pastrana Pasada

NOTA DE TAST

Color: Groc daurat, tonalitats ambre.

Aroma: Penetrant, punyent, elegant. Notes a fruits secs, apunts salins i tocs a criança oxidativa.

Gust: Complex, potent, equilibrat, molt sec. Pas en boca amb brisa marina i torrats. Final persistent.

MARIDATGE

Ideal per aperitius de “tapas” i entrants com patés, assortiments de formatges o inclús peixos blaus a la planxa.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Bodegas Hidalgo La Gitana es va fundar l’any 1792 per Roque Verjano, i va ser a finals del segle 19 quan sota la direcció de D. Eduardo Hidalgo Verjano, que l’empresa va créixer per convertir-se en una de les més importants de la regió i principal productora de Manzanilla. La plantació està repartida en els Pagos de Balbaina i Miraflores. La filosofia de Bodegas Hidalgo consisteix en combinar els mètodes tradicionals de criança amb roure americà i les més avançades tecnologies.

VALORACIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Fes la teva valoració
 
Usuari:
mikel sagasta
Data:
18/07/2018
         

   muy bueno
buen y largo sabor

 
Usuari:
Boníssima RCP.
Data:
02/05/2016
         

   Molt bona Manzanilla Pasada, molt fresca i un nas fantàstic.

Manzanilla Pastrana Pasada, vi generós D.O. Jerez - Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".