PARKER
Un color fort, rosa salmó brillant molt clar, embellit per fins reflexos de color vermell rubí que, esporàdicament, reviuen i exalten el color d'aquest vi. La seva efervescència és generosa, composta de fines bombolles, constants, que s'alcen victorioses. Amb una corona en forma de cinta, majestuosa i duradora.
La primera impressió en nas és de records de fruites fresques d'estiu, que combina els aromes de fruits vermells silvestres amb esbarzers en una unitat ordenada: gerds, maduixes silvestres i grosella vermella, tota la fruita vermella madura a la perfecció, es barregen amb les fragàncies més insistents d'espècies dolces, com la canyella i la nou moscada. Un cop a la copa, els aromes més clars i persistents de la brioixeria apareixen: brioix acabat de fer, pa dolç i pa de motlle i la fragància subtil lletosa de la mantega fresca i crema de llet. En el seu final (tenint en compte que el vi s'ha escalfat una mica) notes d'ametlles torrades i closca de mandarina calenta. En el seu conjunt, la impressió predominant és que de profunditat, intensitat i d'una barreja harmoniosa
Al primer glop és sincer, generós i amb cos. El pas per boca és ric, suau i sensible, amb una longitud molt estructurada, immediatament proclama la seva vivacitat, es desenvolupen la varietat de matissos aromàtics detectats al nas amb sinceritat encara més gran i amb una diferència notable: la invasió de melmelades de fruits vermells (a diferència de fruita recentment collida) com les groselles negres i guindes. En el seu cos, el pas per boca plena és generós, opulent i madur, des del principi, rodó i amb concentració. Infinitament sedós, el seu perfum elegant i bombolles de vellut temptegen i acaricien el paladar. Té un final sorprenent, delicat i refinat gràcies a una efervescència que està en silenci mentre el vi suaument desenvolupa les seves aromes de gingebre amb plaer persistent.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.