ca

Els propers dies 6 i 8 de desembre la vinoteca obrirà de matins de 10:00h a 13:30h. Tarda tancat. Podeu seguir fent les vostres compres online :)

Foto Mauro Godello Magnum vi blanc
Vins V.T. Castilla y León
 

Mauro Godello Magnum

1,50 L. I
92 PEÑÍN
93 PARKER
64,66€
Producte no disponible
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Tipus: Blanc Criança
  • Capacitat: 1,50 L.
  • Graduació: 13,5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2019 93
2018 93
2016 93
2015 93

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2019 92
2018 92
NOTA DE TAST
Color

Net, límpid i brillant. Color groc amb reflexos palla. Molt agradable a la vista.

AROMA:

Entrada en nas, on si haguéssim de definir-ho amb una paraula seria intensitat. Presenta molt bona complexitat, ja que els aromes del seu caràcter varietal, més les notes de la seva criança en lies s'expressen amb naturalitat. Hi trobem un catàleg de flors banques (petits tocs de gessamí, amb flor d'ametller) notes de fruits secs (ametlla, avellana i nous tendres) i una finalització amb el característic caràcter mineral.

GUST:

En boca és untuós i fresc, on en el seu pas pel paladar va guanyant certa opulència i voluminositat. Cal destacar l'equilibri perfecte entre una acidesa fresca i viva que li desenvolupa una profunditat extraordinària.

MARIDATGE
Ideal amb carns blanques amb salses lleugeres, peixos (de tota mena i cocció) marisc i cremes de verdures.
ET POT INTERESSAR
L'anyada 2013 va ser la primera del Mauro Godello, que llavors es va llançar al mercat amb una producció limitada de 1000 ampolles. En l'anyada 2018 ha quadruplicat la producció arribant a unes 6.500 ampolles.
Mauro Godello neix a dues finques ubicades a Villafranca del Bierzo, encara que es vinifica a Tudela del Duero, agafant-se així, a la denominació d'origen de Vinos de la Tierra de Castilla y León.
Pensant com un blanc de guarda, es podrà degustar amb totes les garanties durant els pròxims quatre anys, temps suficient per poder anar comprovant la seva evolució.

Vinyes:
Plantació amb clons autòctons seleccionats en diferents finques de Villafranca del Bierzo. Aquestes parcel·les estan situades a 700 metres d'altitud sobre sòls molt pobres de sorra, pissarra descomposta i cant rodat de formació al·luvial.

Elaboració i Criança:
Delicat aixafat del raïm i posterior maceració amb pells a 8º durant 12 hores per tal d'ampliar el cabal aromàtic. Després d'un lleu desfangat estàtic, la fermentació alcohòlica s'inicia en bótes de 500 litres de primer i segon any, on el vi va romandre en contacte amb les seves mares fines durant 10 mesos fins al seu embotellat.

ALTRES PRODUCTES DE … Bodegas Mauro

Comprant

Mauro Godello Magnum

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..