Marqués de Riscal Blanco Organic

Anyada:
2018
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Blanc Jove
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
13,5º
Celler:
Marques De Riscal Rueda
País:
Espanya
D.O:
D.O. Rueda
Varietats:
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Rueda   (Espanya - Castella Lleó)
Producte Ecològic
Foto Marqués de Riscal Blanco Organic vi blanc

Marqués de Riscal Blanco Organic

INFORMACIÓ D'INTERÈS Marqués de Riscal Blanco Organic 2018

NOTA DE TAST

Color: Net, límpid i brillant. Color groc palla amb reflexos verdosos. Molt agradable a la vista.

Aroma: En nas, es presenta amb un caràcter varietal molt marcat, desenvolupant així, molt bona intensitat. Expressives notes anisades i de fonoll molt representatives de la varietat Verdejo.

Gust: Entrada en boca molt fresca, amb un marcat toc cítric que li aporta una acidesa de molt bona estructura i amb molt bona persistència. Tot assemblat amb una mineralitat que transmet i reflexe clarament el "terroir" de Rueda.

MARIDATGE

Vi que combina bé amb peixos i mariscs, carns blanques i plats de pasta. Millor servir-lo entre 8º i 10º.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

És un 100% de la varietat Verdejo procedent de les nostres finques pròpies de Roda que portem cultivant amb tècniques d'agricultura ecològica des de l'any 2010. Són vinyes que tenen una edat mitjana d'entre 25 i 30 anys, plantades en les típiques terrasses altes cascajosas pròximes a el riu Duero. Gràcies a la baixa humitat relativa d'aquest clima continental i als sòls sorrencs que drenen molt bé l'aigua, la pressió de malalties criptogàmiques és molt baixa i ens permet controlar les plagues d'una manera fàcil, utilitzant productes naturals de contacte com són el sofre en pols i el sulfat de coure. Les tècniques de confusió sexual controlen les plagues d'insectes com l'arna de l'raïm, i eviten l'ús d'insecticides. El control de males herbes es realitza amb diferents tècniques de conreu i sense la utilització d'herbicides que contaminen el sòl, en aquest sentit es manté la riquesa biològica dels microorganismes de terra incorporant exclusivament matèria orgànica natural procedent de fem d'ovella. Els vins fermenten amb els llevats naturals de l'most i l'únic clarificant mineral natural utilitzat és la bentonita, necessària per a l'estabilització proteica dels vins blancs. Aquest tipus de vins, més delicats, tenen una evolució més ràpida en ampolla i és fàcil que pugui percebre, amb el pas el temps, una certa evolució de la color verdós original cap matisos grocs i daurats.

Marqués de Riscal Blanco Organic, vi blanc D.O. Rueda, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".