Marqués de Riscal Blanco Organic
- Anyada:
- 2018
- Calendari d'anyades
- Tipus:
- Blanc Jove
- Capacitat:
- 0,75 L.
- Graduació:
- 13,5º
- Celler:
- Marques De Riscal Rueda
- País:
- Espanya
- D.O:
- D.O. Rueda
- Varietats:
- Verdejo
- Al.lèrgens:
- Conté sulfits

-
Stock
DISPONIBLE -
Has tastat aquest producte?

Marqués de Riscal Blanco Organic
INFORMACIÓ D'INTERÈS Marqués de Riscal Blanco Organic 2018
NOTA DE TAST
Color: Net, límpid i brillant. Color groc palla amb reflexos verdosos. Molt agradable a la vista.
Aroma: En nas, es presenta amb un caràcter varietal molt marcat, desenvolupant així, molt bona intensitat. Expressives notes anisades i de fonoll molt representatives de la varietat Verdejo.
Gust: Entrada en boca molt fresca, amb un marcat toc cítric que li aporta una acidesa de molt bona estructura i amb molt bona persistència. Tot assemblat amb una mineralitat que transmet i reflexe clarament el "terroir" de Rueda.
MARIDATGE
Vi que combina bé amb peixos i mariscs, carns blanques i plats de pasta. Millor servir-lo entre 8º i 10º.
INFORMACIÓ ADDICIONAL
És un 100% de la varietat Verdejo procedent de les nostres finques pròpies de Roda que portem cultivant amb tècniques d'agricultura ecològica des de l'any 2010. Són vinyes que tenen una edat mitjana d'entre 25 i 30 anys, plantades en les típiques terrasses altes cascajosas pròximes a el riu Duero. Gràcies a la baixa humitat relativa d'aquest clima continental i als sòls sorrencs que drenen molt bé l'aigua, la pressió de malalties criptogàmiques és molt baixa i ens permet controlar les plagues d'una manera fàcil, utilitzant productes naturals de contacte com són el sofre en pols i el sulfat de coure. Les tècniques de confusió sexual controlen les plagues d'insectes com l'arna de l'raïm, i eviten l'ús d'insecticides. El control de males herbes es realitza amb diferents tècniques de conreu i sense la utilització d'herbicides que contaminen el sòl, en aquest sentit es manté la riquesa biològica dels microorganismes de terra incorporant exclusivament matèria orgànica natural procedent de fem d'ovella. Els vins fermenten amb els llevats naturals de l'most i l'únic clarificant mineral natural utilitzat és la bentonita, necessària per a l'estabilització proteica dels vins blancs. Aquest tipus de vins, més delicats, tenen una evolució més ràpida en ampolla i és fàcil que pugui percebre, amb el pas el temps, una certa evolució de la color verdós original cap matisos grocs i daurats.