El Rocallis Magnum

Anyada:
2014
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Blanc Criança
Capacitat:
1,50 L.
Graduació:
13,5º
Celler:
Can Rafols Dels Caus
País:
Espanya
D.O:
D.O. Penedès
Varietats:
Incroccio Manzoni
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Penedès   (Espanya - Catalunya)
  •   Stock
    DISPONIBLE
  • Has tastat aquest producte?
             
  • Guía Peñín 94/100
  • Puntuació Parker 93/100
94 93
Foto El Rocallis Magnum vi blanc

El Rocallis Magnum

 
2014 94
2013 95
2012 94
2010 93
   
 
2014 93
2013 93
2011 92
2010 92
2007 92

INFORMACIÓ D'INTERÈS El Rocallis Magnum 2014

NOTA DE TAST

Color: Groc intens amb reflexos daurats, brillant

Aroma: De notable intensitat, molt complex. Unió de dues famílies olfactives, aromes de fruita, préssec madur, nespra, mango i sensacions de la seva fase en bóta, fruits secs torrats, avellanes, fumats, vainilla, fusta fina, elegant envoltant.

Gust: Amb cos, un vi molt interessant, canviant un cop obert, pot envellir en ampolla. Les anyades més velles decantant veurem tota la seva esplendor gustatiu.
Textura lleugerament untuós, gras, notes de pastisseria fina, notes de mel, cremós, llarg, persistent, vi singular de caràcter únic, molt personal.

MARIDATGE

Amb cos, un vi molt interessant, que canvia un cop obert, pot envellir en ampolla. Les anyades més antigues es decanten i veurem tota la seva esplendor gustatiu.
Textura lleugerament cremosa, oliosa, notes de pastisseria fina, notes de mel, vi cremós, llarg, persistent, únic amb un caràcter únic, molt personal.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Elaboració: De ceps vells de 25 a 30 anys, recollida a mà. Fermentat i criat en roure francès de 4 a 5 mesos.
Afinament: Roman en el celler ja en ampolla 24 mesos a 38 mesos abans de sortir a l'mercat depenent de l'anyada.
Pioners en plantar aquesta varietat a la zona de el Penedès, el massís de Garraf, sòls pedregosos, argilosos i calcaris, amb aportacions de fòssils marins.
La història de Can Ràfols dels Caus va començar el 1979. Carlos Esteva va decidir anar-se'n a viure a la finca del seu avi situada al Garraf (Barcelona). L'arribada d'Esteva a Garraf va suposar una revolució plantant noves varietats i mètodes de cultiu.
El Sr. Esteva va decidir donar un gran pas amb la construcció d'un nou celler que li permetés treballar millor les microvinificacions que estava duent a terme amb diferents raïms i parcel·les de la finca. Aquesta nova celler està incrustada totalment a l'entorn de l'Massís de Garraf, integrada en el paisatge i projectada a diferents nivells per tal de facilitar la vinificació per gravetat.

El Rocallis Magnum, vi blanc D.O. Penedès, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".