PARKER
PEÑÍN
Groc or, vell, brillant, reflexos caoba.
Al tractar-se d'un vi d'anyada vella en ampolla, és recomanable una oxigenació (passar al decantador) per obrir tots els seus aromes i millorar el seu estat a la copa. Vi canviant, notes de criança en ampolla, reduïda però amb un gran i agradable ventall d'aromes terciaris, apareixen carn de codony, mel, notes de confiteria, fruites deshidratades, prunes grogues. Molt complex, vi seriós, d'estudi per analitzar-lo amb assossec.
Encara amb una acidesa present però ja atenuada amb el pas el temps, un vi amb caràcter i la saviesa d'un gran vi, llarg, molt interessant amb cos, sabor a la Copa, fruites acompotades. Evolució enològica que cal saber interpretar.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.