Diamante Blanc Semi-Dolç

 
Calendari d'anyades
Tipus:
Blanc Jove
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
12,0º
Celler:
Bodegas Franco Españolas
País:
Espanya
D.O:
D.O.Ca. Rioja
Varietats:
Macabeu, Malvasia
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O.Ca. Rioja   (Espanya - La Rioja)
Foto Diamante Blanc Semi-Dolç vi blanc

Diamante Blanc Semi-Dolç

INFORMACIÓ D'INTERÈS Diamante Blanc Semi-Dolç

NOTA DE TAST

Color: Groc palla amb tons daurats.

Aroma: En nas és lleugerament floral i destaquen les notes de fruita madura (compota melmelada de préssec i albercoc)

Gust: En boca és suau i untuós, dolç i afruitat, llaminer acidulat i final persistent.

MARIDATGE

Aperitius, peixos, mariscs, plats freds, foie-gras, formatges. També els podem gaudir amb algunes postres amb fruites dolces caramelitzades.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Cellers Franco-Espanyoles neix el 1890 com la unió entre França i Espanya en un moment àlgid a Rioja, quan els francesos van venir a la regió tractant de reemplaçar les seves vinyes arrasats per la malaltia de la fil·loxera. Era l'origen dels "vins fins de Rioja".
Tot això va portar a Frederick Anglade Saurat, natural de Bordeus, a fundar el 1890 cellers Franco-Espanyoles. La primera verema, un any més tard, dóna com a resultat els vins icona del celler : Diamant i Estil Borgonya. Aquest va passar a cridar Rioja Bordó en els anys 50, i el 2017 es redissenya com Bordó.
La seva ubicació privilegiada, a la vora del riu Ebre, ha fet a Cellers Franco-Espanyoles testimoni de la història de Logronyo. En mans de la Família Eguizábal des de 1984, actualment està immersa en nous projectes i és un referent entre l'oferta d'oci i cultura de la Rioja amb les seves variades propostes enoturístiques.

Elaboració:
Els raïms són rebuts en tremuja d'acer inoxidable per a ser posteriorment desrapats ( separació de baies i rapa ) i seguidament molturades les seves baies. El contacte amb la pell de raïm, polpa, llavors i most es produeix en dipòsits d'acer inoxidable durant 14 hores aproximadament a una temperatura mitjana de 10 º C. Passat aquest temps, el most és separat de les parts sòlides i fermenta a part a una temperatura mitjana de 16º C. Transcorreguda part de la fermentació, aquesta es paralitza per sistemes de fred per tal de mantenir els sucres naturals que confereixen a aquest vi una de les seves pecularitats.
Varietats: 90% Viura i 10% Malvasia.

VALORACIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Fes la teva valoració
 
Usuari:
Wonderful white
Data:
17/12/2015
         

   This is perfect for those who don't like their wine too dry or too sweet. It's a Rioja so the quality is there. I have been drinking this on holiday for many years

Diamante Blanc Semi-Dolç, vi blanc D.O.Ca. Rioja, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".