ca
Foto Celler de l'Hospital Subur vi blanc
Vins D.O. Penedès
 

Celler de l'Hospital Subur

0,75 L. I
14,64€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
Foto Celler de l'Hospital Subur vi blanc
Celler de l'Hospital Subur
0, 75 L.
14,64€
DETALLS
  • Tipus: Blanc Criança
  • Capacitat: 0, 75 L.
  • Graduació: 13, 0º
CALENDARI D'ANYADES
  • Excel·lent (E)
  • Molt bona (MB)
  • Bona (B)
  • Regular (R)
  • Deficient (D)
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2019 E
  • 2018 MB
  • 2017
  • 2016 MB
  • 2015 MB
  • 2014 MB
  • 2013 E
  • 2012 MB
  • 2011 MB
  • 2010 MB
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2009 MB
  • 2008 MB
  • 2007 MB
  • 2006 MB
  • 2005 B
  • 2004 MB
  • 2003 B
  • 2002 MB
  • 2001 MB
  • 2000
ANY QUALIFICACIÓ
  • 1999
  • 1998
  • 1997
  • 1996
  • 1995
  • 1994
  • 1993
  • 1992
  • 1991
  • 1990
NOTA DE TAST
Color

Groc intens, amb algun reflex daurat. Brillant

AROMA:

De notable intensitat, aromes molt francs i nets. Prunes grogues, pinya madura, algun registre floral, mantega fresca, molt aromàtic en general.

GUST:

Saborós en el seu atac, dotat de volum, alguna sensació glicèrica, encertada acidesa, sucós pas per boca, final llarg i persistent.

MARIDATGE
Ideal amb productes de l'horta, frescos, vegetarians, amanides variades. Harmonitza fins i tot amb un plat difícil típic local "El Xató". Arrossos mediterranis, fideuas, peixos en general i molt versàtil amb cuina japonesa.
ET POT INTERESSAR
CELLER HOSPITAL DE SITGES
Fundada l' any 1324 pel cavaller de Sitges Bernat de Fonollar, la Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges és una de les institucions més antigues en actiu de Catalunya. En un inici, aquest Hospital estava enfocat dins del concepte medieval d' hospitalitat i d' aixopluc als pobres, pelegrins, orfes i malats; i estava ubicat just a sobre de les roques del mar del puig de Sitges. Però degut als avanços de la medicina, la ciència i la tecnologia, aquell edifici es va quedar desfasat.

És aleshores que l' any 1912 s' inaugura el nou edifici modernista, de l' arquitecte Font i Gumà, amb un llenguatge artístic i arquitectònic amb un valor patrimonial catalogat.

És en aquest complex quasi museístic on es desenvolupa la funció principal de la fundació, que des dels anys noranta del segle XX es dedica a l' acompanyament actiu de les persones grans, amb l' activitat complementària del Celler.

Celler Hospital Blanc Subur:
El raïm prové de vinyes velles plantades el 1935 en el propi hospital, en el centre de Sitges, i una altra vinya molt aprop del mar en el port de Aiguadolç a Sitges.
Elaboració: La collita és manual, raïm derrapat i maceració pel.licular amb fred de quatre hores dins la premsa, fins obtenir el 60 % de rendiment, desenfangat a 9 graus durant 24 hores en dipòsit isotèrmic, tràfec per començar la fermentació a 12º i un cop acabada la criança sobre lies durant tres mesos. Estabilització tartàrica i filtració.

Guardonat amb la medalla d' or de l' Acadèmia Tastavins Penedès com el millor vi jove del 2018 de la D.O Penedès.

OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Penedès
Vins blancs denominació d'origen D.O. Penedès
Enmig de les ciutats de Barcelona i Tarragona es troba la denominació d’origen Penedès, la major zona vinícola en superfície de vinya i producció de vi de Catalunya. La regió limita des del mar mediterrani a la Serralada Prelitoral i des de riu Llobregat al riu Gaià. Les ciutats més importants de la denominació són la capital Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia. La Xarel·lo és la varietat de raïm més plantada amb una superfície de més de 7.000 hectàrees.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

ALTRES PRODUCTES DE … Hospital De Sant Joan Baptista

Comprant

Celler de l'Hospital Subur

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..