ca

Aquesta setmana Santa la vinoteca romandrà tancada la tarda del Divendres 29 i del Diumenge 31 i tot el Dilluns 1. Podeu seguir fent les vostres compres online :)

Foto Albet i Noya Curiós Blanc vi blanc
Vins D.O. Penedès
  • Producte Ecològic
 

Albet i Noya Curiós Blanc

0,75 L. I Anyada: 2022
9,55€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
Producte Ecològic
Foto Albet i Noya Curiós Blanc vi blanc
Albet i Noya Curiós Blanc
0, 75 L.
9,55€
DETALLS
  • Anyada: 2022
  • Tipus: Blanc Jove
  • Capacitat: 0, 75 L.
  • Graduació: 12, 0º
CALENDARI D'ANYADES
  • Excel·lent (E)
  • Molt bona (MB)
  • Bona (B)
  • Regular (R)
  • Deficient (D)
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2019 E
  • 2018 MB
  • 2017
  • 2016 MB
  • 2015 MB
  • 2014 MB
  • 2013 E
  • 2012 MB
  • 2011 MB
  • 2010 MB
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2009 MB
  • 2008 MB
  • 2007 MB
  • 2006 MB
  • 2005 B
  • 2004 MB
  • 2003 B
  • 2002 MB
  • 2001 MB
  • 2000
ANY QUALIFICACIÓ
  • 1999
  • 1998
  • 1997
  • 1996
  • 1995
  • 1994
  • 1993
  • 1992
  • 1991
  • 1990
NOTA DE TAST
Color

Groc pàl·lid, molt clar, transparent, brillant.

AROMA:

Molt varietal, molt afruitat, fruites blanques, lleugerament cítriques (poma), alguna nota de fruita tropical (pinya) i flors silvestres.

GUST:

Molt varietal, molt afruitat, fruites blanques, lleugerament cítriques (poma) , alguna nota de fruita tropical (pinya) i flors silvestres.

MARIDATGE
Ideal amb plats frescos, amanides, verdures, plats lleugers, com copa és perfecte, ideal amb tapes, entrants, peix, marisc (planxa, vapor, herbido, fregit).

Temperatura de servei de 6 a 8º C.
ET POT INTERESSAR
Cinc generacions d'agricultors.
L'any 1903, durant la crisi de la fil·loxera, Joan Albet i Rovirosa, va arribar a al Penedès i es va posar a treballar les vinyes de la finca de Can Vendrell de la Codina, a Sant Pau d'Ordal. I aquí es va quedar. Durant cinc generacions, la família Albet, casolans de Can Vendrell, han cultivat, estimat i vist créixer les vinyes que ara són protagonistes d'aquests vins.
Però amb això no tenien prou i, a la fi dels anys 70, comencen a treballar l'agricultura ecològica .. Ningú 'havia sentit parlar, de vins ecològics. Però la curiositat va guanyar i va ser així com es va llançar a l'aventura.

El celler és modernista, dissenyada per Josep Maria Pericas 1925. En els últims anys, a Albet i Noya s'ha anat ampliant i modernitzant les instal·lacions amb el celler de Xapallà, aixecat el 2004, on s'embotellen i es fan la criança dels vins negres, i el celler de l'Era, equipat amb la tecnologia més puntera i respectuosa, on s'elabora, exclusivament i per separat, la gamma més alta d'Albet i Noya. També s'han anat adquirint noves vinyes com la Finca de Can Milà, a Lavern, o la finca de Can Simó, a la zona de Mediona.

Elaboració:
100% Xarel.lo. Els raïms provenen de vinyes velles de 30 anys plantats sobre sòls calcari-argilosos amb baix nivell de matèria orgànica.
Tant la verema com la selecció es fan a mà. Un cop al celler es realitza una maceració pel·licular i posteriorment una fermentació d'uns 19 dies a una temperatura controlada de 16 º C. amb la finalitat de conservar les aromes primàries de la varietat.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Penedès
Vins blancs denominació d'origen D.O. Penedès
Enmig de les ciutats de Barcelona i Tarragona es troba la denominació d’origen Penedès, la major zona vinícola en superfície de vinya i producció de vi de Catalunya. La regió limita des del mar mediterrani a la Serralada Prelitoral i des de riu Llobregat al riu Gaià. Les ciutats més importants de la denominació són la capital Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia. La Xarel·lo és la varietat de raïm més plantada amb una superfície de més de 7.000 hectàrees.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

ALTRES PRODUCTES DE … Albet I Noya

Comprant

Albet i Noya Curiós Blanc

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..