PEÑÍN
Color groc pàl·lid amb reflexes lleugerament daurats.
En un primer moment simposen les aromes de fruites àcids: aranja i pinya. De fons, junt amb una sensació més càlida es va obrint una aroma de lavanda que parla del nostre paisatge boscós.
En boca destaca per la seva primera sensació de cremositat, envoltant una acidesa que conforma la seva gran estructura i a on es repeteixen amb més potència i persistència les notes daranja i lavanda com a eix de la personalitat daquest vi. A destacar la seva obertura cap a les sensacions més fresques en aromes i més dolces en boca, que el defineixen com a un vi elaborat amb varietats mediterrànies en un clima fred.
Bravo!
Un monovarietal de picapoll molt bo, elegant, amb certa acidesa, aromàtic i ben equilibrat. Molt recomenable.
Agradable equilibrio entre acidez y dulzor.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.
Molt fi.