NOTA DE TAST
Color
Intens color de cirera picota, aquest vi es mostra viu i complex.
AROMA:
La fruita negra, les plantes aromàtiques, les espècies i un fons mineral ens mostren l'expressió d'una terra empordanesa.
GUST:
En boca té una entrada sedosa i fresca que va creixent al seu pas guanyant volum i profunditat amb molta elegància.
MARIDATGE
Un vi suggerent i complex que combina a la perfecció amb els plats més subtils i delicats de la nostra cuina. El podem maridar amb els típics rostits casolans, i com no, amb plats de mar i muntanya com la sèpia amb pèsols o el pollastre amb escamarlans. Un vi tan versàtil com la nostra gastronomia.
ET POT INTERESSAR
Presentem un vi de guarda de les varietats de Carinyena, Garnatxa i Syrah provinents d'una selecció de vinyes velles, veremades manualment per aconseguir els millors raïms que donen fruit a aquest vi; Flor d'Empordà, elaborat per Vinyes d'Olivardots en col·laboració amb Vins i Licors Grau (GrauOnline).
Carme Casacuberta, llicenciada en ciències químiques i enòloga, junt amb el seu marit Antoni Pena, enginyer industrial, tot dos apassionats del vi, enamorats de la natura i moguts per la il·lusió, l'any 2002 inicien el projecte Olivardots al terme de Capmany. Dins d'un paratge únic i envoltat per 4 hectàrees de vinya, l'any 2006 es construeix el celler, de línies senzilles i modernes, pensat per treballar amb l'ajut de la gravetat, incorporant tècniques modernes però conservant els sistemes de treball de les arrelades tradicions. Vinyes d'Olivardots té actualment 9 hectàrees de vinya en propietat.
Producció limitada a 1.400 ampolles.
Ideal para beberlo y compartirlo con los amigos. Color intenso y con un gusto muy redondo en boca