ca
Foto Alter Ego de Palmer vi negre
 

Alter Ego de Palmer

0,75 L. I Anyada: 2016
93 PARKER
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2016
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 13,5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2021 92
2020 93
2019 91
2017 92
2016 93
NOTA DE TAST
Color

Vermell robí amb rivets vermellosos capa alta.

AROMA:

En nas i després de tres hores de ventilació es mostra intens i molt net. Hi ha una preciosa gamma floral, una fruita vermella en confitura, lleugers i encantadors especiats, tocs de fustes nobles i uns records balsàmics i de regalèssia. Nítid, expressiu i molt agradable.

GUST:

En boca sorprèn pel seu bon equilibri, es mostra ampli i saborós. De atac potent, bon desenvolupament, una correcta acidesa i un final ampli i llarg deixant records de fruita vermella i espècies. Sorprèn per la seva taní ben integrat i rodó que li fa una delícia a la taula. Realment bo.

MARIDATGE
Carns de bou, vedella, xai, lletó, formatges curats, pernil de gla
ET POT INTERESSAR
Els vins de Château Palmer. Les seves paraules. De la mateixa filosofia, tantes expressions del seu sòl. Amb el temps, aquests homenatges a la naturalesa circumdant i al patrimoni de Château Palmer ressonen. No amb força; però tot en delicadesa, elegància. Amb l'edat, els grans vins, les paraules de Château Palmer, tenen més sentit. Alter Ego és el segon vi del Château Palmer. Encara que, per la seva gran cos i sabor, no té res a envejar al seu germà gran. Un vi deliciós, amb classe i d'estil clàssic.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins negres denominació d'origen A.O.C. Bordeaux Médoc Margaux

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Comprant

Alter Ego de Palmer

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..