ca
Foto Perafita Picapoll vi blanc
Vins D.O. Empordà
  • Producte Ecològic
 

Perafita Picapoll

0,75 L. I Anyada: 2023
12,66€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
Producte Ecològic
Foto Perafita Picapoll vi blanc
Perafita Picapoll
0, 75 L.
12,66€
DETALLS
  • Anyada: 2023
  • Tipus: Blanc Jove
  • Capacitat: 0, 75 L.
  • Graduació: 12, 0º
CALENDARI D'ANYADES
  • Excel·lent (E)
  • Molt bona (MB)
  • Bona (B)
  • Regular (R)
  • Deficient (D)
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2019 MB
  • 2018 B
  • 2017 MB
  • 2016 B
  • 2015 B
  • 2014 B
  • 2013 MB
  • 2012 MB
  • 2011 MB
  • 2010 MB
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2009 MB
  • 2008 MB
  • 2007 E
  • 2006 MB
  • 2005 E
  • 2004 MB
  • 2003 MB
  • 2002 B
  • 2001 MB
  • 2000
ANY QUALIFICACIÓ
  • 1999
  • 1998
  • 1997
  • 1996
  • 1995
  • 1994
  • 1993
  • 1992
  • 1991
  • 1990
NOTA DE TAST
Color

Groc daurat, amb reflexos or intens.

AROMA:

Notable intensitat, vi molt fragant, subtil, franc, aromes primàries ( de poma, aranja ), un fons de fruites tropicals com el litxi, fins records a fonoll, herbacis, sensacions verdes fresques.

GUST:

Agradable en boca, molt bon recorregut, saborós, persistent, amb un caràcter afruitat, fruites cítriques madures, llimona yuzu, llimona dolça molt equilibrat, fresc, fàcil de beure, un final sec, lleuger.

MARIDATGE
Ideal amb productes de proximitat, els peixos, mariscs, mol·luscs, frescos de la costa. A l'hivern la temporada que és recomanable i millor qualitat dels eriçons de mar. A la primavera uns deliciosos musclos de roca a el vapor. A l'estiu crustacis, la llagosta o llamàntol, planxa, bullits amb salses lleugeres. També arrossos, fideuas mediterranis, Sublim amb un arròs caldós de llagosta de Cap de Creus o La Caldereta menorquina.
ET POT INTERESSAR
La família Martín Faixó, de Cadaqués, va embarcar-se l' any 2000 en la plantació i recuperació de la vinya al parc natural de Cap de Creus. Quatre anys més tard, es collien els primers raïms a mà en les mateixes terres que havien treballat els seus avantpassats.
El vi adopta la denominació Perafita en referència al nom del mas del segle XIV que delimita els termes municipals de Cadaqués, Roses i el Port de la Selva i que el 2003 la família adquireix i posteriorment restaura per transformar-lo en celler. El vincle familiar amb el món del vi ve de lluny. Per part de la mare ( Faixó ), sempre s' han dedicat a la pesca i a l' agricultura, amb vinya i posteriorment olivera. De la banda del pare ( Martín ), han treballat a la restauració. Des de fa 35 anys, els Martín Faixó regenten el restaurant Can Rafa de Cadaqués. L' actual generació ha fusionat aquestes dues vocacions familiars amb la creació del Celler Martín Faixó. El celler compta amb 14 hectàrees plantades de vinya en un terreny mineral format per pissarra, de les varietats Garnatxa Negra, Cabernet Sauvignon, Merlot, Picapoll i Moscat d' Alexandria.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Empordà
Vins blancs denominació d'origen D.O. Empordà
La denominació d’origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. EL territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen al Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitja anual es de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d’ aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació s’anomenava Empordà-Costa Brava, en el 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

ALTRES PRODUCTES DE … Celler Martin Faixo

Comprant

Perafita Picapoll

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..