Perafita Picapoll

Anyada:
2018
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Blanc Jove
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
13,5º
Celler:
Celler Martin Faixo
País:
Espanya
D.O:
D.O. Empordà
Varietats:
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Empordà   (Espanya - Catalunya)
Producte Ecològic
Foto Perafita Picapoll vi blanc

Perafita Picapoll

INFORMACIÓ D'INTERÈS Perafita Picapoll 2018

NOTA DE TAST

Color: Groc daurat, amb reflexos or intens.

Aroma: Notable intensitat, vi molt fragant, subtil, franc, aromes primàries ( de poma, aranja ), un fons de fruites tropicals com el litxi, fins records a fonoll, herbacis, sensacions verdes fresques.

Gust: Agradable en boca, molt bon recorregut, saborós, persistent, amb un caràcter afruitat, fruites cítriques madures, llimona yuzu, llimona dolça molt equilibrat, fresc, fàcil de beure, un final sec, lleuger.

MARIDATGE

Ideal amb productes de proximitat, els peixos, mariscs, mol·luscs, frescos de la costa. A l'hivern la temporada que és recomanable i millor qualitat dels eriçons de mar. A la primavera uns deliciosos musclos de roca a el vapor. A l'estiu crustacis, la llagosta o llamàntol, planxa, bullits amb salses lleugeres. També arrossos, fideuas mediterranis, Sublim amb un arròs caldós de llagosta de Cap de Creus o La Caldereta menorquina.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

La família Martín Faixó, de Cadaqués, va embarcar-se l' any 2000 en la plantació i recuperació de la vinya al parc natural de Cap de Creus. Quatre anys més tard, es collien els primers raïms a mà en les mateixes terres que havien treballat els seus avantpassats.
El vi adopta la denominació Perafita en referència al nom del mas del segle XIV que delimita els termes municipals de Cadaqués, Roses i el Port de la Selva i que el 2003 la família adquireix i posteriorment restaura per transformar-lo en celler. El vincle familiar amb el món del vi ve de lluny. Per part de la mare ( Faixó ), sempre s' han dedicat a la pesca i a l' agricultura, amb vinya i posteriorment olivera. De la banda del pare ( Martín ), han treballat a la restauració. Des de fa 35 anys, els Martín Faixó regenten el restaurant Can Rafa de Cadaqués. L' actual generació ha fusionat aquestes dues vocacions familiars amb la creació del Celler Martín Faixó. El celler compta amb 14 hectàrees plantades de vinya en un terreny mineral format per pissarra, de les varietats Garnatxa Negra, Cabernet Sauvignon, Merlot, Picapoll i Moscat d' Alexandria.

Perafita Picapoll, vi blanc D.O. Empordà, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".