NOTA DE TAST
Color
Color groc intens, palla.
AROMA:
Fruita madura, algunes espècies dolces, cítrics. Molt agradable al nas.
GUST:
Saborós, afruitat, amb cos i de gran estructura, llarg en el seu pas per boca.
MARIDATGE
L' acurada selecció del raïm en el punt òptim de maduresa permet que el Xarel.lo destaqui en nas, el Chardonnay construeixi l' esquelet i el Chenin Blanc aporti un agradable toc de frescor gràcies a la seva acidesa, formant un gran vi per a prendre en àpats de peix i mariscos.
Vi per prendre amb peixos i marisc, entrants, crema de marisc, alvocat amb salmó, plats amb carn blanca, guisats amb conill, pollastre, gall dindi, a l'forn o amb salses lleugeres, amb verduretes, amb fruits secs.
Temperatura de servei de 6 a 8º C.
ET POT INTERESSAR
La història de Can Ràfols dels Caus va començar el 1979. Carlos Esteva va decidir anar-se'n a viure a la finca del seu avi situada al Garraf (Barcelona). L'arribada d'Esteva a Garraf va suposar una revolució plantant noves varietats i mètodes de cultiu.
El Sr. Esteva va decidir donar un gran pas amb la construcció d'un nou celler que li permetés treballar millor les microvinificacions que estava duent a terme amb diferents raïms i parcel·les de la finca. Aquesta nova celler està incrustada totalment a l'entorn deL Massís de Garraf, integrada en el paisatge i projectada a diferents nivells per tal de facilitar la vinificació per gravetat.
elaboració:
Raïm procedent de ceps vells de Xarel·lo de més de 65 anys i de capes d'uns 25 anys de Chardonnay i Chenin blanc a una alçada de 350 m. sobre el nivell de la mar. El vi realitza una criança en ampolla aproximada de 2 anys. No passa per bóta
Un vi fresc, amb un sabor agradable. Molt recomenable