Abad Dom Bueno Rosat

Anyada:
2020
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Rosat Jove
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
13,0º
Celler:
Bodega Del Abad
País:
Espanya
D.O:
D.O. Bierzo
Varietats:
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Bierzo   (Espanya - Castella Lleó)
Foto Abad Dom Bueno Rosat vi rosat

Abad Dom Bueno Rosat

INFORMACIÓ D'INTERÈS Abad Dom Bueno Rosat 2020

NOTA DE TAST

Color: Rosa pàl·lid, brillant.

Aroma: Fragant, intens, fruits vermells, frescos, groselles, cireres, caramel de maduixa. Una unió amb un lleuger toc floral, rosa, un perfil fresc, subtil, agradable.

Gust: Fresc, però amb personalitat, vibrant, molt bon equilibri fruites vermelles amb el seu dolçor i acidesa que el fa jovial, viu, fàcil de beure, bona persistència.

MARIDATGE

.Ideal amb plats frescos, amanides estiuenques, amb fruites, verdures a la brasa i plats típics de la cuina local del Bierzo, embotit la cecina de Lleó, fantàstic amb un Bacallà a l'ajoarriero.
Temperatura de servei entre 10 i 12º C.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

L'essència de la història es troba a escassos metres de Celler de l'Abat: El Monestir de Carracedo. Fundat per Bermudo II "El Gotoso" l'any 990. Restaurat al segle XII, té una successió d'estils arquitectònics; romànic, gòtic i renaixentista. El vell monestir medieval s'inspira un dels grans vins; el negre Carracedo.
Un reconeixement a l'Abat que tenia cura de les vinyes del Monestir està present en les etiquetes, al igual que el logo fa honor a la petita finestra situada en una de les sales de l'Monestir, anomenada la Cuina de la Reina.
El resultat de la combinació dels climes atlàntics i mediterrani continental fa que la comarca del Bierzo gaudeixi d'un microclima especial. El clima berciano possibilita una producció excel·lent de fruites i verdures, així com una magnífica varietat de vins, entre els quals destaquen els que estan inscrits a la D.O Bierzo.
La Vinya té una edat mitjana de 35 anys. Altitud 650 metres.
La composició del Sòl és argilós amb presència de pissarres, quarsites i altres minerals.

Elaboració:
Premsat directe de raïm seguit d'un desfangat estàtic durant 48 hores. Fermentació durant 10 dies en bótes de roure francès.

Abad Dom Bueno Rosat, vi rosat D.O. Bierzo, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?