Color vermell picota brillant.
En nas apreciem en primera olfacció, raïm fresc acompanyant d'aromes de fruits negres que li aporten una major complexitat. Al final de la olfacció apareixen aromes propis del terreny harmonitzats amb notes balsàmiques (predomini d'aromes de pissarra i sílex sobre un suau fons de canyella i vainilla de cert dolçor).
La boca es mostra corpulenta però dolça. Un bon esquelet tànic i una bona acidesa s'acompanyen d'un equilibrat grau alcohòlic. La persistència en boca és llarga i perllonga les sensacions retroolfativas, on tornen a aparèixer aromes de vainilla, pa torrat i especiats.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.