Boekenhoutskloof The Chocolate Block
- Anyada:
- 2018
- Tipus:
- Negre Alta Expressió
- Capacitat:
- 0,75 L.
- Graduació:
- 14,5º
- Celler:
- Boekenhoutskloof Winery
- País:
- Sud-àfrica
- D.O:
- W.O. Coastal Region Swartland
- Varietats:
- Syrah, Cabernet Sauvignon, Garnatxa Negra, Cinsault, Viognier
- Al.lèrgens:
- Conté sulfits
-
Stock
DISPONIBLE -
Has tastat aquest producte?

Boekenhoutskloof The Chocolate Block
INFORMACIÓ D'INTERÈS Boekenhoutskloof The Chocolate Block 2018
NOTA DE TAST
Color: Net, límpid i brillant. Color vermell fosc amb reflexos granats. Presenta una intensitat de capa mitjana/alta. Molt agradable a la vista.
Aroma: La presentació en nas és d'una densitat aromàtica molt marcada. S'expressen notes de cirera i mores computades embolicades amb atractives pinzellades de regalèssia, Violetes, cacau i tocs més subtils de menta.
Gust: Entrada en boca amb molt bona voluminositat i molt sabor. Pas pel paladar amb uns tanins fins i molt ben estructurats que es complementen a la perfecció amb la corpulència i gran caràcter del vi. Final llarg, persistent i molt càlid.
MARIDATGE
Davant la complexitat i corpulència del vi, harmonitza a la perfecció amb plats de potència gustativa molt alta. Civet de senglar, fricandó, peus de porc, barbacoes amb tot tipus de carn, botifarra de perol amb allioli, i com no, és ideal per acompanyar la gastronomia sud-africana, on la carn i els sabors especiats, són sens dubte, els grans protagonistes.
INFORMACIÓ ADDICIONAL
El Chocolate Block 2018 és una barreja de Syrah (69%), Garnatxa Negra (13%), Cinsault (9%), Cabernet Sauvignon (8%) i Viognier (1%). L'efecte de la sequera s'ha fet encara més evident,
fer les dates de recol·lecció correctes per assolir la millor qualitat de la fruita. El temps dedicat a la vinya, era essencial per assegurar la recol·lecció puntual amb una maduració fenòlica òptima. Amb rendiments fins i tot inferiors a l'habitual, la qualitat era excepcional amb baies molt concentrades.
Les vinyes de Swartland són reconegudes per la seva pissarra i els sòls granítics, creant
tensió i vibració al vi. El Syrah segueix essent la nostra columna vertebral juntament amb la Garnatxa que li aporta la delicada fructuositat i delicadesa. El cinsault dona les notes florals i madures de la maduixa i el Cabernet Sauvignon aporta una bona adherència i estructura tànnica en el cupatge. La garnatxa va ser madurada en bótes de 600 L, per així conservar els seus inconfusibles aromes afruitats i una pronunciada frescor. El vi madura en bótes de roure francès de 500L durant 12 mesos abans d'aplicar-li una fina filtració i clarificació amb clares d'ou.