Boekenhoutskloof The Chocolate Block

Anyada:
2018
Tipus:
Negre Alta Expressió
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
14,5º
Celler:
Boekenhoutskloof Winery
País:
Sud-àfrica
D.O:
W.O. Coastal Region Swartland
Varietats:
, Cabernet Sauvignon, Garnatxa Negra, Cinsault, Viognier
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Foto Boekenhoutskloof The Chocolate Block vi negre

Boekenhoutskloof The Chocolate Block

 
   
   
   
   
   
 
2017 91
2012 90
2009 90
   
   

INFORMACIÓ D'INTERÈS Boekenhoutskloof The Chocolate Block 2018

NOTA DE TAST

Color: Net, límpid i brillant. Color vermell fosc amb reflexos granats. Presenta una intensitat de capa mitjana/alta. Molt agradable a la vista.

Aroma: La presentació en nas és d'una densitat aromàtica molt marcada. S'expressen notes de cirera i mores computades embolicades amb atractives pinzellades de regalèssia, Violetes, cacau i tocs més subtils de menta.

Gust: Entrada en boca amb molt bona voluminositat i molt sabor. Pas pel paladar amb uns tanins fins i molt ben estructurats que es complementen a la perfecció amb la corpulència i gran caràcter del vi. Final llarg, persistent i molt càlid.

MARIDATGE

Davant la complexitat i corpulència del vi, harmonitza a la perfecció amb plats de potència gustativa molt alta. Civet de senglar, fricandó, peus de porc, barbacoes amb tot tipus de carn, botifarra de perol amb allioli, i com no, és ideal per acompanyar la gastronomia sud-africana, on la carn i els sabors especiats, són sens dubte, els grans protagonistes.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

El Chocolate Block 2018 és una barreja de Syrah (69%), Garnatxa Negra (13%), Cinsault (9%), Cabernet Sauvignon (8%) i Viognier (1%). L'efecte de la sequera s'ha fet encara més evident,
fer les dates de recol·lecció correctes per assolir la millor qualitat de la fruita. El temps dedicat a la vinya, era essencial per assegurar la recol·lecció puntual amb una maduració fenòlica òptima. Amb rendiments fins i tot inferiors a l'habitual, la qualitat era excepcional amb baies molt concentrades.

Les vinyes de Swartland són reconegudes per la seva pissarra i els sòls granítics, creant
tensió i vibració al vi. El Syrah segueix essent la nostra columna vertebral juntament amb la Garnatxa que li aporta la delicada fructuositat i delicadesa. El cinsault dona les notes florals i madures de la maduixa i el Cabernet Sauvignon aporta una bona adherència i estructura tànnica en el cupatge. La garnatxa va ser madurada en bótes de 600 L, per així conservar els seus inconfusibles aromes afruitats i una pronunciada frescor. El vi madura en bótes de roure francès de 500L durant 12 mesos abans d'aplicar-li una fina filtració i clarificació amb clares d'ou.

Boekenhoutskloof The Chocolate Block, vi negre W.O. Coastal Region Swartland , és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".