ca
Foto Pago Carraovejas el Añejón vi negre
Vins D.O. Ribera del Duero
 

Pago Carraovejas el Añejón

0,75 L. I Anyada: 2018, Molt bona
94 PEÑÍN
93 PARKER
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2018, Molt bona
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 15,5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2018 93
2016 94
2015 92
2014 93
2012 93

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2018 94
2016 95
2014 95
2012 95
2009 95
NOTA DE TAST
Color

Net i brillant. Color púrpura amb rivet lleugerament violaci. Molt agradable a la vista.

AROMA:

Entrada en nas molt complex i suggestiva, on sedueix amb els nítids aromes a fruita vermella, flors blaves, i uns marcats tons làctics que són característics del vi de Carraovejas.

GUST:

En boca té una entrada poderosa i elegant. On es presenta molt ben estructurat i equilibrat, amb aromes a especiats i torrats que es manifesten des del retro - nasal. Molt bona mineralitat, certament sàpid, persistent i amb un llarg recorregut.

ET POT INTERESSAR
En 2013 Pago de Carraovejas, per celebrar el 25è aniversari, va presentar el seu negre més singular per la seva escassetat, identitat i essència: El Anejón. Es tracta d'un vi d'una única parcel·la, el Anejón (annex), una petita vinya que es troba annex a un paratge conegut com a Cuesta de les Liebres, una vinya únic disposat en terrasses al cor de la Ribera del Duero. La parcel·la està situada en un vessant situada a 900 m d'altitud amb pendents que oscil·len entre un 30% i un 40% i mostra una textura franc calcària de gran mineralitat amb presència de sals calcàries de color blanc i alt grau de compactació. Va ser plantada l'any 2001, amb un sistema de cultiu de Doble Cordó Royat. Per elaborar El Anejón s'utilitzen raïms veremats a mà en caixes de petit volum de les varietats negre fi, cabernet sauvignon i merlot que després del seu pas per càmera de fred entren en els dipòsits mitjançant gravetat. La fermentació alcohòlica i malolàctica es porta a terme en tines de fusta de roure francès gestionat sota "Haute futaie", mètode que pretén seleccionar el millor roure i deixar-lo créixer sense competència perquè sigui de gran qualitat i vigor. Els llevats i bacteris autòctons pròpies de la finca, úniques i originals, permeten expressar al màxim les característiques del terrer respectant la singularitat de cada anyada. El vi entra a les bótes seleccionades de gra extrafi de roure francès usant sempre la gravetat. La seva criança es perllongarà durant 12 mesos. Després serà clarificat amb clara d'ou i embotellat per gravetat amb tap de suro natural seleccionat
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Ribera del Duero
Vins negres denominació d'origen D.O. Ribera del Duero

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Comprant

Pago Carraovejas el Añejón

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..