Pago Carraovejas el Añejón

Anyada:
2010, Excel.lent
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Negre Alta Expressió
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
15,5º
Celler:
Pago De Carraovejas
País:
Espanya
D.O:
D.O. Ribera del Duero
Varietats:
, Cabernet Sauvignon, Merlot
Vins D.O. Ribera del Duero   (Espanya - Castella Lleó)
  •   Stock
    DISPONIBLE
  • Has tastat aquest producte?
             
  • Puntuació Parker 94/100
94
Foto Pago Carraovejas el Añejón vi negre

Pago Carraovejas el Añejón

 
2012 96
2009 95
   
   
   
 
2014 93
2012 93
2011 93
2010 94
   

INFORMACIÓ D'INTERÈS Pago Carraovejas el Añejón 2010

NOTA DE TAST

Color: Net i brillant. Color púrpura amb rivet lleugerament violaci. Molt agradable a la vista.

Aroma: Entrada en nas molt complex i suggestiva, on sedueix amb els nítids aromes a fruita vermella, flors blaves, i uns marcats tons làctics que són característics del vi de Carraovejas.

Gust: En boca té una entrada poderosa i elegant. On es presenta molt ben estructurat i equilibrat, amb aromes a especiats i torrats que es manifesten des del retro - nasal. Molt bona mineralitat, certament sàpid, persistent i amb un llarg recorregut.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

En 2013 Pago de Carraovejas, per celebrar el 25è aniversari, va presentar el seu negre més singular per la seva escassetat, identitat i essència: El Anejón. Es tracta d'un vi d'una única parcel·la, el Anejón (annex), una petita vinya que es troba annex a un paratge conegut com a Cuesta de les Liebres, una vinya únic disposat en terrasses al cor de la Ribera del Duero.

La parcel·la està situada en un vessant situada a 900 m d'altitud amb pendents que oscil·len entre un 30% i un 40% i mostra una textura franc calcària de gran mineralitat amb presència de sals calcàries de color blanc i alt grau de compactació. Va ser plantada l'any 2001, amb un sistema de cultiu de Doble Cordó Royat.

Per elaborar El Anejón s'utilitzen raïms veremats a mà en caixes de petit volum de les varietats negre fi, cabernet sauvignon i merlot que després del seu pas per càmera de fred entren en els dipòsits mitjançant gravetat. La fermentació alcohòlica i malolàctica es porta a terme en tines de fusta de roure francès gestionat sota "Haute futaie", mètode que pretén seleccionar el millor roure i deixar-lo créixer sense competència perquè sigui de gran qualitat i vigor. Els llevats i bacteris autòctons pròpies de la finca, úniques i originals, permeten expressar al màxim les característiques del terrer respectant la singularitat de cada anyada.

El vi entra a les bótes seleccionades de gra extrafi de roure francès usant sempre la gravetat. La seva criança es perllongarà durant 12 mesos. Després serà clarificat amb clara d'ou i embotellat per gravetat amb tap de suro natural seleccionat

Pago Carraovejas el Añejón, vi negre D.O. Ribera del Duero, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".