Net, límpid i brillant. Color vermell amb reflexos granats. Bona intensitat de capa. Molt agradable a la vista.
En nas mostra complexitat amb un ventall d'aromes de molt bona intensitat. El primer contacte amb la copa les notes de nabius amb subtils aromes de "murtilla" (arbust d'un metre que produeix un fruit comestible semblant a la cirera, originari de Chile), es fusionen entre elles. Apareixen tocs florals a lavanda i mes de rere fons els especiats que ajuden a refrescar amb el seu toc de regalèssia.
En boca presenta una acidesa molt viva, fet que li confereix al vi una llarga vida i una bona evolució. Tanins molt abundants, però que amb una decantació òptima es transformen amb una delicadesa difícil d'oblidar. Final llarg i persistent.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.